Епизод 25 - 32

Реклама

Епизод 25

Кахраман се разболява. Оказва се, че страда от шарка. Детската болест му понася много трудно. А се оказва също, че и Нико не е карал шарката.

 

Eпизод 26

Кадир се напива. Той линее по Анна и смята да скочи от кулатар но тя се появява и той слиза оттам. Двамата се сдобряват. Хамид също се сдобрява с Дьоне. Нико се притеснява, защото е дошъл момента на обрязването.

 

Епизод 27

Идва време за ритуала по обрязването на Нико и дядо Мемик вярва, че всичко необходимо за сватбата на Нико и Назлъ вече е направено. Нещата обаче не са толкова прости, колкото изглеждат... Ефталя се заканва да отмъсти за срама на внука си. След раждането на тризнаците Назире е много гневна от отношението на мъжа й към нея и решава да вземе мерки... Семейството на Йокеш също получава покана за сватбата на Назлъ и Нико, но дали напрежението между двете фамилии е отминало?

 

Епизод 28

За да се хареса на мъжа си, Назире променя визията си... Йокеш и Кахраман се оптивта да се помирят и да възстановят съдружието си. Баба Ефталя научава, че Нико всъщност не е обрязан, но уж се съгласява да пази тайна... Обратно в Атина, Нико отива на ергенско парти. Новината за още една изненадваща сватба изненадва всички. Ефтеля и Мемик са твърдо против сватбата на Нико и Назлъ.

 

Епизод 29

Идва денят на сватбата на Нико и Назлъ. Семействата на Назлъ, Нико, Кадир и Ана се готвят да участват в телевизионно предаване. Ефталя и Мемик се включват на живо, за да изкажат мнението си по въпроса за любовта между гърци и турци... Внезапно Назлъ решава да отмени сватбата и настава пълна суматоха.

 

Епизод 30

След като сватбата на Нико и Назлъ е вече факт, Ефтеля започва да настоява бъдещото им бебе да бъде кръстено в православна църква. Кадир страда заради раздялата си с Ана. Нико и Назлъ не могат да се разберат дали името на бебето им да бъде гръцко или турско. Ефтеля съставя хитър план да раздели Нико и Назлъ по време на медения им месец. Рушен настоява да се изнесе от къщата на Кахраман заедно с Назире и тризначките.

 

Епизод 31

Назлъ намира нов повод за ревност към Нико и изглежда, че кроежите на Ефталя да раздели двамата влюбени ще успеят... Назлъ ражда на най-необичайното място. Новата цел на семействата на Назлъ и Нико е да ги сдобрят.

 

Епизод 32

Всички освен Ефталя се радват, че Нико и Назлъ са отново сдобрени. Кадир отива при Нико и Назлъ да ги поздрави за бебето. Дядо Мемик вече крои планове за обрязване и на новороденото момче. Ефталя пристига в Турция и създава пълна суматоха около грижите за бебето. Кадир си намира нова изгора.