Епизод 39 - 46

Реклама

Епизод 39

Рушен и Хамит се чудят как да поправят щетите от необмислената си среща с непознатите жени... Нико и Назлъ измислят план да останат повече време насаме. Ефталя съобщава, че отива в манастир... Йокеш отказва да приеме брака на Кадир и Стелла.

 

Епизод 40

Назире заплашва да убие Рушен за мнимата му изневяра само заради едно писмо. Но цялата драма се дължи на голямо объркване, което създава истинска истерия в семейството. Младите измислят план за сдобряване на Елени и Ставро. Започва необичайно стопяване на леда между Ефталя и Мемик...

 

Епизод 41

Рушен е на прага на самоубийството и Назире научава за това по най-неочакван начин. В Истанбул пристига единственият роднина на Стела. Междувременно градската община е решила да организира състезание за най-добър майстор на баклава, а победеният трябва да си обръсне мустака и да облече рокля... След цялата лудница Назлъ и Нико си мечтаят да останат сами и става ясно, че Нико е много ревнив... Двамата се готвят да се състезават в телевизионно танцово шоу.

 

Епизод 42

След загубата на състезанието за най-добър баклаваджия Йокеш е бесен, а Джелайир направо си тръгва, като оставя на жена си само бележка. Това не остава без последици... Тайно Мемик получава подарък от Ефталя... Нико се сдобива с нова красива асистентка, която е готова да му помага в много области... Под натиска на роднините си Рушен тръгва на психолог, но сеансът прераства в шумна караница. Пристига чичото на Стела - Христо - и шокира всички с вида си. Появяват се пречки пред брака на Катина и Хикмет.

 

Епизод 43

Рушен е особено изкушен да продължи да играе ролята си на депресиран, но дали планът му ще успее? Назлъ вижда Нико в компрометираща според нея ситуация... Истинското местонахождение на Ефталя неочаквано се разкрива. На дневен ред в семействата на Нико и Назлъ е предстоящият християнски празник Коледа. Баклаваджийницата на Мемик и Кахраман става жертва на странен обир.

 

Епизод 44

Ефталя се завръща триумфално в Истанбул и първо се обажда на Мемик... Рушен не се е отказал от желанието си да има син, но как ще го приеме Назире, майка на тризначки? Нико подозира за истинските отношения между баба си и дядо Мемик, макар че останалите изобщо не допускат двамата старци да се погаждат - и може би имат основание. Йокеш се проявява като много стиснат свекър...

 

Епизод 45

Щедростта на Кадир към жена му причинява много главоболия на баща му Йокеш. По всичко изглежда, че асистентката на Нико - Есра - ще стане трън в очите на Назлъ... Рушен и Кадир обмислят собствен бизнес, само за да се спасят от напастта на старците. Нико получава голямо повишение в работата, което означава, че с Назлъ не могат да продължат да живеят в Истанбул...

 

Епизод 46

Мемик се чувства излъган от Ефталя, след като Назлъ, Нико и Еге се преместват в Анкара. А Назлъ трябва да се справи с бавачка на бебето, която не знае турски и с роднини, които изобщо не я слушат. Есра също пристига в Анкара, за да замести новата асистентка на Нико, която той не одобрява.