Епизод 73 - 84

Реклама

Епизод 73

Назлъ се заема да оправи външния си вид за голяма изненада на Нико. Новият бизнес на Рушен и Кадир започва с изнудване и инцидент... Назире прекарва известно време в ареста, но с име на бестрашна героиня. Престъпници тръгват по петите на Нико и... малкия Еге, за да си върнат плячката... След много емоции Кахраман получава пореден пристъп и трябва да внимава със здравето си.

 

Епизод 74

Събитията отвеждат крадците чак до дома на Кахраман. Ще успеят ли най-накрая да се сдобият с ценното мече? Мустафа Джан се проявява като много добър папарак. Звездните амбиции на Айсел да стане певица хвърлят в ужас семейството на Кадир. Ще загуби ли Кадир поредната си жена?

 

Епизод 75

Кахрамана решава да потърси малко спокойствие, като отиде на гости на Ставро и Елени. На хоризонта се появява очарователна дама, която е психотерапевт... Разкриват се интересни подробности около личния живот на Наталия.

 

Епизод 76

Мемик е побеснял от ревност и заплашва Ефталя с развод. Ставро натопява Кахраман, за да прикрие симпатиите си към терапевтката си. Елени силно се изкушава да сподели „новината” с Фериде... Еге тръгва на детска градина, а Назлъ се сдобива с обожател... Назлъ и Нико се скарват заради прекалената му ангажираност с работата.

 

Епизод 77

Елени поставя Кахраман натясно под предтекст, че му гледа на кафе. Фериде се кани да се разправи лично с «развратния» си съпруг. Нико разбира за новия приятел на Назлъ от детската градина... Айсел се качва на главата на Кадир с амбицията си пробие в музикалния бизнес. Появява се мъжът на Наталия.

 

Епизод 78

Неочакваното пристигане на Фериде в Истанбул кара Кахраман да осъзнае някои неща. Мустафа Джан прави опит да сдобри Мемик и Ефталя, опитвайки се сам да извлече определени ползи, но дали ще успее? Назлъ и Еге отиват на рожден ден, а Нико проявява голяма ревност...

 

Епизод 79

Идва денят на конкурса, в който участва Айсел, а след него се случват много интересни събития. Бившата жена на Исхан споделя на Нико, че подозира за връзка между Назлъ и мъжа й... Ще повярва ли Нико на това? Мустафа Джан получава шанс да избяга от вкъщи заедно с изгората си.

 

Епизод 80

Назлъ е отчаяна от отношението на Нико и решава да се прибере при родителите си... Всички се занимават с поредната рездяла между двамата. Основен подстрекател е бившата жена на Исхан, която е убедена във вината на Назлъ. А Назлъ научава, че Нико ще се бори за попечителство над децата...

 

Епизод 81

Слуховете за извънбрачната връзка на Назлъ излизат в медиите. Кахраман получава удар и Назлъ се чувства ужасно виновна... Исхан отива да говори директно с Нико, а след това и с журналистите. Късно ли е да се спаси бракът на Нико и Назлъ?

 

Епизод 82

Всички се опитват да се свържат с Назлъ и да я върнат вкъщи, но безуспешно. Айсел се сдобива с мениджър, като изборът й е доста странен... Приятелката на Назлъ – Зейнеп – решава да се намеси, но ще успее ли да накара Назлъ да прости на Нико? Търпението на Кадир към амбициозната му жена се изчерпва напълно.

 

Епизод 83

Назлъ изглежда абсолютно непреклонна за раздялата. Нито става жертва на нападение... Родителите на Кадир имат повод отново да се надяват на внуче. Наталия отново има проблеми с мъжа си, който я изнудва, но от това може да пострада и Еге.

 

Епизод 84

Мъжът на Наталия е разобличен, но се опитва да посее съмнения за верността на Нико... Семействата на Нико и Назлъ са много настроени срещу Наталия и искат да я изгонят. Става ясно, че булката на Кадир е бременна. Напрежението между Назире и свекърва й Рабиа расте... Ефталя ревнува Мемик, но дали има основание за това?