Епизод 93 - 101

Реклама

Епизод 93

Назлъ получава предложение да стане манекенка на благотворително ревю, а след операцията на Назире, Фериде и Кахраман са възмутени и от двете си дъщери. Ефталя забранява на Назлъ да дефилира на ревюто чрез специална пресконференция... Айсел решава да спортува активно, за да не надебелее и последиците не закъсняват...

 

Епизод 94

Раждането на бебето на Кадир и Айсел предизвиква смут в семейството им, което очаква син... Назлъ припада по време на благотворителното ревю, но изглежда, че причината не е бременност... Кахраман и Фериде изпадат в неудобна ситуация пред сватовете си. Нико и Назлъ се готвят да заминат за Америка за лечение на Назлъ, без да кажат причината на родителите си.

 

Епизод 95

Фериде пристига при Елени и внуците без предупреждение. В Америка Назлъ и Нико научават лоши новини за болестта на Назлъ. Единственот Ефталя научава истината след провеждане на  разследване и се обажда на Мемик. Всички членове на двете семейства се стягат да отпътуват към Истанбул при Нико и Назлъ, без да знаят лошата новина...

 

Епизод 96

Всички научават новината за болестта на Назлъ и започват кръвни тестове, за да се намери донор на костен мозък. Медиите надушват историята и целият свят научава за това. Търсенето на донор не се оказва толкова лесно, но благодарение на Нико Назлъ не се отчайва. Мемик и Ефталя отново се сближават.

 

Епизод 97

Всички са нетърпеливи да научат има ли подходящ донор в семейството на Назлъ, както и в кръвните банки на Гърция. Назлъ все повече се отчайва и загубва надежда, че ще оздравее. Има ли шанс да се намери донор за нея?

 

Епизод 98

Назлъ отказва да се лекува повече, за да прекара още малко време с децата си... Междувременно цял Газиантеп отива в Истанбул, за да се изследва за съвместимост. Кахраман решава да продаде баклаваджийницата, за да помогне с финансирането на изследванията и това се превръща в голяма новина.

 

Епизод 99

Нико и Назлъ насочват надеждите си към китайската медицина. Йокеш намира начин да спре продажбата на баклаваджийницата на Кахраман, за всеобща радост на цял Антеп. На Назлъ й прилошава точно по време на празненството по случай годишнината от сватбата й с Нико и всичко изглежда загубено... Шансовете на Назлъ да оживее вече са нищожни.

 

Епизод 100

Нико най-накрая получава добра новина от лекарите! Всички очакват да се запознаят с похдодящия донор, а междувременно спорят дали е повече грък или турчин...  В суматохата обаче става странно объркване. Ще получи ли Назлъ последен шанс за живот?

 

Епизод 101

Семействата празнуват оздравяването на Назлъ и въпреки разточителството на домакинята Ефталя пак има недоволни роднини... Назлъ решава да издаде книга с преживяванията си през последните години. Има и още един повод за празнуване, породен от голямата любов на Мемик и Ефталя... Най-хубавата новина я съобщават Нико и Назлъ накрая на вълнуващото пътуване с кораб около гръцките острови.