Епизод 85 - 92

Реклама

Епизод 85

Кой ще се окаже по-голям инат - Мемик или Ефталя? Само Назлъ и Нико научават истината, но дали ще се сдържат да не се намесят? Бременната Айсел създава голям стрес на Кадир с капризите си. Във филмовата драма на Джелайир се оказва замесен травестит измамник... Излиза решението за бракоразводното дело на старците.

 

Епизод 86

Семействата на Нико и Назлъ се скарват. Рушен пак прави голяма издънка, заради която всички научават за развода. Колко още сили ще има той да търпи униженията на Кахраман обаче?  Назлъ и Нико помагат на момиченце в беда и го приютяват вкъщи. Назлъ много се привързва към детето...

 

Епизод 87

Мухарем започва нов странен бизнес и е на път да привлече Рушен и Кадир като клиенти. Бащата на Емине започва да изнудва Нико и Назлъ. Двамата си навличат сериозни неприятности и трябва да намерят доказателства срещу бащата. Джелайир прибягва до актьорско майсторство, за да омилостиви Рабиа.

 

Епизод 88

Кадир и Рушен се канят да тръгнат към Германия, но неочаквано разкритие осуетява плановете им... Една приятелка на Мемик се отбива да го види и получава покана за вечеря... Ефталя научава за това от своя малък приятел в къщата и решава да контраатакува... Малката Ада се разболява и двете семейства хукват към Истанбул.

 

Епизод 89

Вече е ясен полът на бебето на Айсел и Кадир и веднага започват спорове за името му. Назире решава да накаже Рушен заради постоянните му издънки в семейството. Един инцидент показва, че той наистина няма никакъв късмет... Назире е убедена, че Рушен я е напуснал и решава да отиде в телевизията... Разривът между Ефталя и Мемик и техните семейства изглежда окончателен.

 

Епизод 90

Нещастията на Рушен правят Назире благосклонна към него, но докога? Ефталя изпада в криза и посяга към чашката. Семейството на Назлъ подозира поредния гръцки заговор и спонтанно решава да тръгне към Атина... Назлъ и Нико се готвят за първото парти по повод рожедния ден на Емине.

 

Епизод 91

Назире и Рушен решават да се престорят на клошари с една определена цел. Мухарем се заема с бизнес в съдружие с гадателка и скоро семействата на Йокеш и Кахраман му стават клиенти... Нико прави страхотна изненада на Назлъ. Фериде решава, че дъщеря й е отново бременна и разпространява слуха навред...

 

Епизод 92

Бащата на Емине продължава да бъде голяма заплаха за Назлъ и Нико, а към досието му се добавя и отвличане... Опасността сплотява двете семейства. Междувременно измамникът Мухарем си намира майстора. Дядо Мемик пострадва при битов инцидент. Назире тайно се подлага на пластична операция, но не подозира какъв ще е резултатът.