Епизод 33 - 38

Реклама

Епизод 33

Джелайир и Рабиа се готвят за сватбата си, която обаче се страхуват да разкрият на останалите... Кахраман подозира Йокеш, че иска да му открадне вниманието на внучките му тризначки. Ефталя е решена да съсипе всички любовни отношения между гърци и турци. Сблъсъкът между Ефталя и дядо Мемик е неизбежен и много емоционален... Разразява се спор за името на сина на Назлъ и Нико.

 

Епизод 34

Първата съвместна снимка на семействата на Нико и Назлъ става обект на голяма дискусия. Рушен научава, че майка му се е омъжила и реакцията му не закъснява, особено когато става ясно кой е поканен за свидетел... Ефталя решава, че няма да си тръгне от Газиантеп, докато не минат 40 дни от раждането на Еге, защото има сериозни притеснения. Нико и Назлъ обаче имат план как де се спасят от цялата лудница. Общата снимка излиза в местния вестник...

 

Епизод 35

Ефталя продължава да играе ролята на смъртно болна, само за да остане по-дълго в Турция и да покръсти внука си Еге. Връзката между Кадир и асистентката на Ефталя - Стела - се задълбочава. Дългоочакваната почивка насаме на Нико и Назлъ е грубо прекъсната от семейството на Нико. Фериде и Хейрийе решават да се подмладят, по примера на Катина... Кахраман научава за пъкления план на Ефталя и реагира незабавно.

 

Епизод 36

Фалшивото покръстване на Еге създава изключителна суматоха и предизвиква голям медиен шум в Истанбул, със сериозен отзвук и в двете семейства, особено когато Ефталя научава... Битката между Ефталя и Мемик се пренася на баскетболното игрище... Нико и Назлъ поставят тежко условие на семействата си. Родителите на Кадир са силно обезпокоено от увлечението му по гъркинята Стелла.

 

Епизод 37

Двете семейства правят странни опити за помирение, без да разсърдят Мемик и Ефталя. Но Ефталя предизвиква големи конфликти и в собственото си семейство. Рушен и Мустафа Джан откриват предимствата на интернет, особено за запознанство с момичета. Кадир споделя на Нико новото си любовно увлечение... Ефталя дава доста странна пресконференция.

 

Епизод 38

Кахраман решава, че трябва да направи нещо, за да помири семействата. Ставро започва да пие от мъка, че Елени иска да се развежда с него... Публикациите от пресконференцията на Ефталя влошават здравето на Мемик и пораждат безумни идеи у него... Изглежда, че и пред любовта на Кадир и Стелла ще има пречки, но Кадир прави нещо много неочаквано в името на любовта си. Назире също иска да се разведе с Рушен...