Епизод 113 - 123

Реклама

Епизод 113

Мехмет признава страховете си на Нихан, а съмненията на Инджи не секват... Появява се новият иконом, назначен от Дилруба, и в къщата настъпва паника... Нихан обмисля важна промяна.

 

Епизод 114

Бахар се опитва да скрие раздялата си с Гьокхан от част от семейството... Нихан получава предложение за женитба. Между Мехмет и Нихан започва да назрява голяма битка...

 

Епизод 115

Отношенията между Инджи и Мехмет неочаквано се усложняват. Мехмет извършва непростима постъпка. Инджи се среща с Нихан... Всички чакат Берк да се завърне вкъщи и са неприятно изненадани от развоя на събитията...

 

Епизод 116

Мехмет получава писмо, което го разтърства из основи. Всички в къщата са потресени от последните действия на Инджи. В дома на Бахар идва специален гост. Мехмет отчаяно търси отговор на въпроса, който го вълнува.

 

Епизод 117

Инджи не може да прости на Мехмет... Междувременно Нихан се опитва да се справи с хаоса в живота си, но дали ще успее? Мехмет се заема сериозно да оправи кашата, която е забъркал.

 

Епизод 118

Мехмет Фикри настоява Мехмет да се справи със семейните си проблеми, но дали това е възможно? Около Бахар започва да се върти нов мъж. Нихан взима важно решение и го споделя с Инджи...

 

Епизод 119

Инджи поставя на Мехмет тежко условие, за да бъдат отново заедно... Шереф се притичва на помощ на сина си. Инджи започва работа на неочаквано място.

 

Епизод 120

Мехмет проявява изключителна изобретателност, за да се справи с упоритостта на Инджи. Семейна сцена застрашава завинаги брака на Инджи и Мехмет. Moже ли любовта да спаси това семейство?

 

Епизод 121

Дилруба изненадващо прави нововъведения в къщата... Професионалните отношения между Мехмет и Инджи карат всички да се чувстват странно. Бахар се опитва да прикрие от медиите раздялата на Мехмет и Инджи, за да не пострада семейният бизнес, но насрочената пресконференция предприема неочакван обрат...

 

Епизод 122

Конфликтът между Шереф и Дилруба се задълбочава. Инджи е съсипана от отмъстителната постъпка на Мехмет, а той решава да промени изцяло начина си на живот. В къщата пристига нов член на семейството на Дилруба.

 

Епизод 123

Мехмет организира вечеря за екипа на Инджи, след което взима много провокативно решение... Мехмет започва да се среща със старите си приятели. Мехмет Фикри се заема да оправи отношенията между Мехмет и Инджи.