Епизод 24 - 32

Реклама

Епизод 24

Страстите около скандалната вечер със заминаването на Берк все още бушуват и всички са разстроени, като най-огорчен е Мехмет Фикри, който напоследък е с различно поведение. Той също така е малко разочарован от Инджи, а Мехмет, от своя страна, от братовчедка си Бехар. Онур е решен да започне работа, а отношенията между него, Пънар и Дефне стават все по-задълбочени. Тарък и Гюлсюн се завръщат от Италия и са приветствани от всички. Мехмет прави искрени признания към Инджи, които много я изненадват. Ревюто с новата колекция на Инджи е на път да стане реалност и всички я поздравяват за добре свършената работа. Тя получава спецална подкрепа от Мехмед, което я прави много щастлива.

 

Епизод 25

Всички са все още развълнувани от успешното ревю на Инджи и се приготвят на отпразнуват успеха. След като научават новината за изчезналата Дафне, те се стъписват и се захващат да я търсят. Усложнената ситуация набира голяма скорост и скоро Пънар признава на Онур тайната, която пази от дълги години, която силно го шокира. След дълго търсене, детето е намерено и радостната новина бързо достига до всички. Онур събира смелост и споделя новината за бащинството на Дафне с Мехмед, който е много ядосан и се чувства измамен. Предстои статия във вестника за успешното ревю, което е причината за радостта на Инджи.

Епизод 26

Ахмет и Зейнеп задълбочават своята връзка и това става съвсем очевидно, когато Ахмет отказва вечеря с Шереф в любимия си ресторант. Всички в ателието са много ангажирани с поръчки по новата колекция на Инджи. Шереф и Ахмет обсъждат отношенията помежду си и решават да се разделят по взаимно съгласие. Когато Мехмет Фикри разбира за това, не е доволен. Той, заедно с Шереф, ще се опита да предотврати това и да попречи на Зейнеп да се събере с Ахмет. Тарък се грижи за сина си Доуш, докато майка му Есра е в болница. Инджи е на почивка с другите млади, но дали неразположението й ще предизвика изненада у другите...

Епизод 27

Инджи все още не се чувства много добре, но това не й пречи да стане свидетел на предложението за женитба, което Онур отправя към Пънар. Ахмет и Зейнеп започват да правят планове са съвместния си живот. Инджи научава причината за състоянието си, което внася смесени чувства и в самата нея. Тя дори се опитва да намери подходящ момент, за да каже на Мехмет, но се успява. Статията в списанието за модното ревю е вече факт и всички са развълнувани. Такър разбира защо Есра е в болница и приема много тежко новината... Около Инджи се разкриват нови възможнисти  за професионална реализация в чужбина.

Епизод 28

Все още никой в семейство Шадоолу не иска да се примири с новината за връзката между Ахмет и Зейнеп и всеки се надява тя да се прекрати. Инджи отново се опитва да каже добрата новина за бременността на Мехмед, но не успява. Мехмед и приятелката на Пънар от САЩ - Дерин - отиват на концерт и прекарват добре, след като Инджи и Пънар се отказват. Бахар има уговорена среща в ресторант със свой ухажор, но накрая остава разочарована от неочаквано стеклите се обстоятелства. Инджи казва на баба си Сафие, че е бременна. Инджи и Мехмед решават да се отдадат на почивка на острова, където тя никога не е била, за да може да му сподели добрата новина...

Епизод 29

Онур се кани да предложи брак на Пънар. Берк все още отказва да се прибере вкъщи, защото е обиден на дядо си. Шереф продължава да се сприятелява със Зейнеп, докато проучва риболовното хоби на мъжа си и дори я кани на гости в къщата. След очаквания скандал в къщата Ахмет напуска дома заедно с новата си любов. Мехмет и Инджи отиват за един ден на почивка, като Инджи има намерение да сподели новината за бременността си.

Епизод 30

Инджи разбира, че Мехмет не е готов за дете и променя първоначалния си план да му каже за бременността си. Приятелката на Пънар от Щатите - Дерин - споделя на Мехмет, че е бременна от бившия си приятел. Под натиска на Шереф Ахмет не се появява в къщата вечерта, когато Онур иска ръката на Пънар, с което много огорчава дъщеря си. Инджи споделя пред свекърва си, че е бременна и че обмисля да направи аборт. Синът на Тарък Доуш изчезва и започва издирване.

Епизод 31

Цялото семейство се занимава с драмата, възникнала от решението на Ахмет да напусне Шереф. Мехмет Фикри силно се противопоставя на развод в семейството. Доуш се появява и Гюлсюн го приема в семейството си, заради болестта на Есра. Самата Гюлсюн развива бизнес с магазини от известно време. Междувременно Бахар обсъжда с дядо си нов план за разделяне на Берк и Туче. Тайната за бременността на Инджи я сближава с Шереф. В това време Мехмет придружава Дерин по време на аборта й. Тече подготовка за сватбата на Пънар и Онур.

 

Епизод 32

Обожателят на Бахар - Гьокхан - става все по-настоятелен. Мехмет и Инджи изглеждат по-влюбени отвсякога. Пънар и Онур решават да живеят в семейната къща след сватбата, също както и Дерин. Мехмет Фикри е на косъм да разкрие тайната на Тарък и Гюлсюн. Ахмет решава да се раздели със Зейнеп и да се прибере вкъщи.