Епизод 33 - 41

Реклама

Епизод 33

Дерин решава да задържи бебето. Приятелството й с Мехмет силно притеснява Инджи, която ревнува. Бахар все още не иска да разкрива официално връзката си с Гьокхан. Всички се готвят за сватбата на Пънар и Онур. Семейството разбира, че Берк се е хванал на работа във фирмата за кетъринг, наета за сватбата. Дерин признава на Инджи, че е влюбена в Мехмет, в резултат на което Инджи и Мехмет се скарват и Инджи пада по стълбите.

 

Епизод 34

Семейството е силно притеснено от падането на Инджи, особено когато всички научават, че е бременна. Инджи обаче загубва бебето, цялото семейство страда, а Мехмет загубва надежда, че може да бъде щастлив и изчезва от къщата. Той се замесва в побой, а полицията открива колата му, която се оказва катастрофирала.

 

Епизод 35

Инджи е много нещастна от загубата и вярва, че е загубила и шанса за истинско семейство с Мехмет. Тя решава да се прибере при баба си. Междувременно полицията открива Мехмет. След сватбено пътешествие Пънар и Онур се завръщат в къщата. Заради заминаването на Инджи творческият директор Емир решава да напусне фирмата и Бахар се настройва срещу Инджи. Мехмет и Инджи се борят с чувствата, които имат един към друг, докато са разделени.

 

Епизод 36

Инджи вече е с нагласа да промени изцяло живота си, като започва да си търси и работа. Мехмет Фикри най-накрая се оперира. Шереф подновява атаките си към Инджи и създава интриги, за да я очерни. Това обаче предизвиква гнева на Мехмет Фикри и Ахмет. Междувременно Инджи печели първа награда в конкурс за цветен модел. Мехмет отива в Афийон да види жена си и всички техни близки се опитват да ги сдобрят. Туче и Берк се скарват, защото Туче е недоволна, че Берк постоянно няма пари.

 

Епизод 37

Бахар се опитва да откъсне брат си от кетъринг работата му, като го изпрати да учи в Щатите, но Берк се опъва. Инджи получава две предложения за работа, но по-доброто е в Истанбул. За всеобща изненада Мехмет Фикри определя Мехмет за свой наследник начело на фирмата. Майката на Доуш Есра се влошава и се налага да замине на операция в чужбина. Тя моли Гюлсюн да осинови сина й, ако стане най-лошото... Инджи решава да приеме работата в Истанбул и заимнава да живее там. Шереф обаче я вижда и всички научават, че Инджи е в града...

 

Епизод 38

Гюлсюн и Тарък обсъждат осиновяването на Доуш. Всички са озадачени защо Инджи е в Истанбул, а Мехмет чака тя да му звънне, като накрая сам отива да я види. Берк научава от вестника, че Туче го е зарязала заради един богаташ и Бахар се скарва с приятеля си Гьокхан, който е автор на статията. Инджи започва работа и се устройва в града, като Пънар й помага в огледите на жилища. Мехмет вече много настоятелно се опитва да върне жена си към себе си, но не успява.

 

Епизод 39

Инджи си намира жилище, а Мехмет иска не само да си я върне, но и да я върне в компанията като дизайнер. Пънар все още е много сърдита на Дерин и я обвинява за нещастието, сполетяло Мехмет и Инджи. Ахмет започва работа като преподавател в университет. Мехмет отново отива при Инджи, но тогава Дерин му се обажда с лошата новина, че семейството й иска да направи аборт и търси неговата подкрепа, а Инджи тотално загубва доверие в мъжа си.

 

Епизод 40

Тарък, явно недоволен от решението на Мехмет Фикри да направи Мехмет шеф на фирмата, саботира зет си, като не си върши работата. Ахмет не е забравил Зейнеп и иска тайно да й направи голям подарък. Въпреки раздялата с Туче, Берк отказва да се върне при семейството си и се забърква в опасни престъпни сделки. Заради интрига на Шереф, Инджи е внезапно уволнена. Най-неочаквано Кадер среща майка си, която винаги е смятала за мъртва, а баща й умира от сърдечен удар. Тарък и Гюлсюн осиновяват Доуш. Дерин се вижда с Инджи и й съобщава, че са решили да се оженят с Мехмет заради бебето й...

 

Епизод 41

Кадер отива да живее при Инджи, която й помага да се съвземе от загубата на баща си. Берк е арестуван от полицията и Бахар и Мехмет разбират, че се е забъркал в нещо. Мехмет получава от Инджи призовка за бракоразводно дело и след като разбира, че Дерин и е причината за това, скъсва отношенията си с нея. Инджи започва да търси начини да създаде собствен бизнес.

Шереф заявява пред семейството, че ако кракът на Инджи стъпи в къщата, тя ще се изнесе.