Епизод 42 - 58

Реклама

Епизод 42

Тарък се опитва да се сближи с жена си покрай осиновеното им момче Доуш, но тя е категорична, че няма да му прости, като започва да се среща със свой съученик. Инджи се опитва да отвори собствен бизнес, като научава и че уволнението й от предишната фирма е дело на някой от Шадоолу. Мехмет и Тарък влизат в конфликт за стратегията за работа на семейната фирма и наяве излиза голяма измама на Тарък.... Дефне леко пострадва в автобусен инцидент, а в разкара на семейна разпра става ясно, че Онур е истинският баща на Дефне. Берк се опитва да се оттегли от престъпните дейности и отива да разговаря с баща си за бъдещето си.

 

Епизод 43

Шереф започва да търси заместничка на Инджи в сърцето на Мехмет. Пациент на Кадер прострелва Инджи... Мехмет се възползва от възможностто отново да се сближи с нея и да си я върне. Ахмет получава писмо от възлюбената си Зейнеп. Тарък разбира, че злоупотребата му в компанията е разкрита и заедно с Бахар започват да мислят как да се опълчат на Мехмет и Онур. Разкрива се и интригата на Шереф за уволнението на Инджи, но Мехмет Фикри забранява това да се разчува.

 

Епизод 44

Пънар организира вечеря в чест на Инджи, която се връща да живее в семейната къща. Берк също идва на партито, за изненада на останалите. Онур обаче не се появява. Работата на Инджи в ателието й потръгва. Шереф прави отчаян опит да раздели Мехмет и Инджи, като обвинява Инжи за това, че Ахмет окончателно я напуска. Мехмет решава да изгони Тарък от фирмата. Нещата между Гюлсюн и нейният съученик Левент започват да стават сериозни. Мехмет предлага на Инджи да се оженят повторно и да вдигнат истинска сватба.

 

Епизод 45

Новината за отстраняването на Тарък от фирмата предизвиква желание за отмъщение у него, като той намира подкрепата на Бахар, още повече когато Мехмет назначава Онур на мястото на Тарък. Мехмет обаче привлича на своя страна жената на Тарък - леля си Гюлсюн, която страда, защото Левент не може да й се довери напълно и да обвържат живота си един с друг, след като научава нейните тайни. Инджи и Мехмет вдигат сватба. По време на сватбата обаче всички разбират не само за измамата на Тарък в бизнеса, но и за извънбрачната му връзка.

 

Епизод 46

След разкритията по време на сватбата се разразява истински скандал, а Мехмет Фикри се отрича от дъщеря си Гюлсюн. Тарък избягва от къщата и се натъква на Берк, който има труп в колата си... Оказва се, че Тарък се познава с престъпния шеф на Берк. Появява се ученичката на Инжди от Афийон - Рукие - с изненадващи новини. Гюлсюн изгонва Тарък от вкъщи, а той се заканва да унищожи семейство Шадоолу. Инджи разбира, че е измамена от първия си клиент в ателието и се оказва без никакви пари за кредита си. Тя се обръща към човека, помогнал й да започне тази работа - Енгин. Бахар има съмнения, че е бременна от журналиста Гьокан.

 

Епизод 47

Мехмет и Инджи се опитват да накарат Мехмет Фикри да прости на Гюлсюн. По идея на Тарък Берк отново започва работа във фирмата. Пънар ревнува Онур от стажантката му и му вдига скандал. Бахар подава оплакване срещу ателието на Инджи за името на марката и Мехмет се захваща с решаването на проблема. Бахар установява, че е бременна, но решава да скрие истината... Енгин предлага на Инджи да му стане съдружник, но Мехмет не реагира добре на тази новина.

 

Епизод 48

Тарък започва да изпълнява коварните си планове да съсипе Шадоолу. Бахар и Инджи се скарват, а Мехмет започва да проучав Енгин. Кадер започва да се вижда с майка си, която е изоставила семейството преди много години, но й поставя ултиматум да научи цялата истина. Мехмет Фикри зачерква Тарък от близки се и му забранява да припарва до семейството. Бахар решава да махне бебето и само Инджи научава тази тайна. Гьокан отива да види Барах, която не се чувства добре.

 

 

Епизод 49

Гьокан разбира истината за аборта, а Бахар се вбесява на Инджи още повече заради това, че му е казала. Инджи измисля идея за първата си съвместна колекция с Енгин и се залавя за работа.

Семейството отива на помен за смъртта на родителите на Бахар и Берк, загинали в катастрофа и Инджи разбира повече за тежката съдба на Бахар. Мехмет Фикри поставя ултиматум на Гюлсюн да се откаже от родителските права над Доуш и да се върне в къщата. По едно и също време Бахар и Инджи представят новите колекции на двете фирми, които изглежда ще се конкурират силно на пазара. Тарък се опитва да привлече и Берк на своя страна, но неуспешно.

 

Епизод 50

Енгин се изправя срещу Бахар в подкрепа на Инджи и бизнеса си. Пънар и Инджи се опитват да разберат какво е станало между Мехмет Фикри и Гюлсюн, защото искат да помогнат на леля си. Кадер научава от майка си истината за изоставянето й, но също и една друга голяма тайна, свързана със смъртта на родителите на Бахар и Берк. Енгин ненадейно се оказва на поредната семейна вечеря и разкрива пред семейство Шадоолу, че Инджи е била измамена. Проблемите в брака на Пънар и Онур се задълбочават.

 

Епизод 51

Мехмет ограничава правомощията на Бахар в текстилната фирма заради некоректността й към Инджи. Тарък обаче вече е задействал коварния си план. Гьокхан не може да прости на Бахар постъпката й. Гюлсюн очаква с нетърпение развода си, за да заживее с Левент и Доуш. Шереф започва да проучва Енгин и миналото му. Междувременно Есра се лекува успешно и предстои да се завърне в Истанбул, като Тарък й предлага брак. Пънар и Онур решават да се разведат, но да останат приятели. Заради работата си Инджи проваля съвместната им почивка с Мехмет, който много се разочарова...

 

Епизод 52

Бахар се опитва да се сдобри с Гьокхан и той внезапно й предлага брак. Оказва се, че той работи по разследване за наркотрафик и труп на млад човек... Предстоящият развод на Пънар и Онур предизвиква смут. Тарък и престъпният му съдружник Джевдет продължават да мислят как да пренасят наркотици в тировете на Шадоолу. Инджи се заема с рекламната кампания на новата си колекция, но прави всичко възможно, за да прекарва време с мъжа си. Мехмет вижда Тарък и Бахар да вечерят заедно и запознава братовчедка си в измама. Гюлсюн запознава племенниците си с новия си любим Левент.

Епизод 53

Бахар съобщава на семейството, че ще се омъжва и представя Гьокхан вкъщи. Инджи се разкъсва между ангажиментите в работата си и семейството и Мехмет все повече се ядосва от отсъствията й. Дефне страда заради развода на майка си и баща си и те обмислят как да постъпят... Инджи отваря бутик, който се радва на голям успех и цялото семейство я поздравява.  По време на вечеря у Гьокхан Берк научава, че бъдещият му зет разследва убийството на приятеля му Али.

 

Епизод 54

Гюлсюн отива на делото за развод и получава попечителство над Доуш. Мехмет Фикри обаче е непреклонен и не иска детето в къщата. Инджи се радва на страхотни продажби в бутика си, а след това Енгин неочаквано я води на първия й урок по кормуване. Мехмет сериозно започва да ревнува жена си от Енгин. Неволно Онур става причина планът на Тарък да съсипе Шадоолу да се задейства. Пънар споделя на дядо си, че се развежда... Шереф научава последна за новата връзка на Гюлсюн и се ядосва.

 

Епизод 55

Бахар разбира ужасена, че брат й Берк е замесен в смъртта на Али, разследвана от Гьокхан. Мехмет и Инджи решават да имат бебе, а Инджи се записва на шофьорски курсове. Пънар подготвя своя изложба. Гюлсюн разбира, че дъщерята на Левент не я иска. Пънар предупреждава Инджи, че едно дете би провалило цялата й кариера, като и Енгин е видимо обезпокоен от този факт. Междувременно Мехмет решава на своя глава, че Инджи трябва да спре да работи, когато имат дете. Оказва се обаче, че забременяването няма да е толкова лесно. Тарък предприема мерки да отнеме попечителството на Гюлсюн върху Доуш.

 

Епизод 56

Близките на Гьокхан гостуват на Шадоолу, за да поискат ръката на Бахар. Гюлсюн и Левент пък решават да се оженят, макар Гюлсюн да страда заради отношението на баща си. Разкрива се още една семейна тайна - за отношението на Мехмет Фикри към майката на Бахар и Берк. Машинациите на Тарък вече започват да дават резултат... Инджи разбира за проблема със забременяването си, заради което и Мехмет дави мъката си в пиене.

 

Епизод 57

Гюлсюн е ранена в главата след опит за обир и Мехмет Фикри пренебрегва обидата си, като я кани да живее в къщата заедно с Доуш. Инджи започва лечение на безплодието си, станало в резултат на аборта. Тарък разбира, че Гьокхан разследва тировете на Шадоолу и неволно издава, че е замесен... Гюлсюн разбира, че Тарък е завел дело за попечителство над сина си и двамата се скарват жестоко. Междувременно Джевдет, разследван от Гьокхан, организира стрелба срещу журналиста. Гьокхан вече разбира, че Мехмет е бил натопен.

 

Епизод 58

Онур се заема да открие враговете на Гьокхан, но само Мехмет Фикри знае за това. Берк признава на Бахар, че е пласирал дрога заедно с убития Али. Бахар разбира за коварството на Тарък и се скарва с него. Гюлсюн най-накрая признава на баща си, че се е омъжила и той за пореден път побеснява. Онур разбира, че е сгрешил в работата си и че могат да имат неприятности заради една от пратките, в която всъщност е замесен Тарък. Тарък се опитва да върне доверието на Бахар като й дава информация за самоубийството на родителите й, но писмото не стига до Бахар. Още една голяма семейна тайна излиза наяве...