Епизод 141 - 166

Реклама

Епизод 141

Става ясно каква тайна се опитва да скрие Дилруба от Мехмет Фикри... Бахар се озовава в любовен триъгълник и не може да потисне чувствата си. Рукие започва да се отчайва... Нихан планира да отиде в Америка заедно с мъжа си и малкия Мехмет.

 

Епизод 142

Мехмет започва да подозира, че Нихан е отвлякла сина им. Дилруба влиза в болница, а Мехмет Фикри обвинява Шереф за подозрителността й към съпругата му. Рукие е в много тежко състояние... Инджи има притеснения за здравето си.

 

Епизод 143

Гьокхан се опитва да разбере кой мъж му е отнел Бахар и търси помощта на Инджи. Пънар се заема сериозно да съживи тръпката в брака си. Ще успее ли планът й? Инджи отива на медицински преглед без да каже на никого...

 

Епизод 144

Мехмет разбира, че Нихан не е заминала за Америка, но къде е тя всъщност? Хикмет отново се появява, решен да отмъсти на Дилруба. Тя е изправена пред тежък ултиматум. Инджи получава новини от лекаря си.

 

Епизод 145

Орхан намира изчезналата Рукие... Мехмет недоумява защо Инджи закъснява с организацията на планираното от фирмата благотворително ревю. Пънар поставя Онур на интересно изпитание. Мехмет Фикри е обиден на семейството си, от което може да има сериозни последствия.

 

Епизод 146

Бившият съпруг на Шереф - Ахмет - отново се появява на сцената в драматични обстоятелства... Мехмет научава за посещенията на Инджи при лекаря. Кенан продължава да бъде сериозна заплаха за плановете на Дилруба.

 

Епизод 147

Онур се вижда в чудо, след като трябва сам да се грижи за децата си за известно време. Излизат резултатите на Инджи от биопсията... Берк преосмисля отношенията си с жена си, а тя има новини за него. Любовният триъгълник около Бахар се затяга. Нихан се обажда на Инджи...

 

Епизод 148

Мехмет впряга полицията, за да се разправи с Нихан... Приятелството между Гьокхан и Селим вече е история, а Бахар е на кръстопът. Дилруба се възползва от отсъствието на Мехмет Фикри, за да уреди имотите си. Инджи се чуди как да се справи с натиска, който й оказват и Мехмет, и Нихан.

 

Епизод 149

Инджи влиза в конфликт с Мехмет заради Нихан и малкия Мехмет, но добротата й е горчиво наказана. Гьокхан се обръща за помощ към Мехмет... Дидем прави всичко възможно, за да си върне любовта на Берк, но дали ще успее?

 

Епизод 150

Инджи поема голям риск и на прага за загуби любовта на съпруга си. Мехмет се намесва в живота на Бахар по много неприятен начин. Берк не вярва на Дидем, че е бременна... Шереф променя поведението си към Дилруба, но какво се крие зад тази промяна?

 

Епизод 151

Излизат резултатите от теста за бременност на Дидем. Разкриват се и плановете за бягство на Нихан и Илкер. Ще успее ли Мехмет да ги спре? Неочакван обрат в събитията събира цялото семейство в къщата.

 

Епизод 152

Подлият Кенан се опитва да се сближи с Берк... Инджи изненадва всички с нова колекция с благотворителен елемент, а Мехмет изненадва нея с неочаквано решение... Става ясно, че Мехмет Фикри е променил завещанието си.

Епизод 153

Шереф научава много опасна тайна. Освен това получава писмо от Ахмет... Гьокхан много настоятелно се опитва да спечели любовта на Бахар обратно, но дали ще успее? Дилруба разбира, че лъжите й могат да бъдат разкрити и замисля план...

 

Епизод 154

Мехмет Фикри решава да сподели със семейството си промяната в завещанието си и това става основна тема на разговор и притеснения в къщата. Инджи забравя много важна дата... Шереф се свързва с бившия съпруг на Дилруба – Хикмет.

 

Епизод 155

Идва денят, в който Мехмет Фикри ще съобщи решението си за разпределението на наследството. Един от членовете на семейството предизвиква грозна сцена. Ще се сети ли Инджи за рождения ден на Мехмет? Неочакваната поява на Хикмет предвещава шокиращи разкрития и събития...

 

Епизод 156

Дилруба разговаря насаме с Мехмет Фикри. Обича ли наистина Дилруба съпруга си? Полицията издирва стареца из целия град. Кенан, който продължава да настройва Берк срещу семейството, замисля престъпен план, за да заеме полагащото му се според него място в Шадоолу Холдинг.

 

Епизод 157

Инджи става жертва на сериозна интрига от страна на новите членове на семейството. Гостуващите роднини на Рукие от Афион започват да създават проблеми... Пънар все още не е готова да повярва, че Рукие няма да се оправи, но дали добротата й ще бъде възнаградена? Дилруба решава да се бори за щастието си... Берк е решен да се пребори за това, което му се полага, но дали съвестта ще му го позволи?

 

Епизод 158

Опасността Инджи да бъде набедена за кражба е доста сериозна. Бахар провежда разследване по случая. Дъщерята на Дилруба прави всичко възможно да прикрие отсъствието на майка си от къщата... Докато Бахар се опитва да разплете загадката около изчезналите фактури, името на Берк изскача на преден план в интригата. Рукие прави напредък в лечението си, но една среща ще покаже, че заболяването й може да е по-тежко отколкото лекарите са мислили.

 

Епизод 159

Мехмет е бесен на Кенан и го прогонва от дома на семейство Шаадолу. Въпреки многото перипетии, идва денят на голямото събитие - ревюто на Инджи, но триумфът й е помрачен от нещо ужасно, което се случва по същото време... Берк започва да осъзнава грешките си, но дали няма да се окаже твърде късно? Всеки от фамилията Шадоолу приема събитията по свой начин, но дали за някой това няма да е нещото, което ще ги съсипе до край?

 

Епизод 160

Полицията търси виновника за ужасното престъпление... Единствено трансплантацията на орган може да спаси живота на ранения, но дали ще се намери подходящ донор навреме? Кенан започва да действа, за да прикрие следите си. Но дали усилията му няма да се окажат напразни, защото един член на семейството го подозира? Цялото семейство е съсипано, но това не пречи на Шереф да продължи войната си с Дилруба.

 

Епизод 161

Онур се доближава до истината за покушението срещу Мехмет, но дали ще има достатъчно доказателства за обвинение срещу Кенан? Докато траят изследванията за подходящи донори, се разкрива важна информация, свързана с Дидем, която е от решаващо значение за бъдещето й с Берк. Дилруба отчаяно търси Мехмет Фикри...

 

Епизод 162

Берк е поставен пред изпитание, с което да докаже лоялността си към семейството. Животът на Мехмет е на косъм, но вече не всичко зависи от лекарите и Инджи... Тайнственият мъж, който от известно време се опитва да се свърже с Бахар, става все по-настоятелен... Кенан предлага сделка на Берк.

 

Епизод 163

Бахар и Гьокхан научават кой е тайнственият мъж, който иска среща с Бахар и самоличността му ги шокира... Онур е убеден в съучастието на Берк при покушението срещу Мехмет... Шереф е единствената в семейството, която вярва, че синът й умира... Ще се окаже ли верен майчинският й инстинкт?

 

Епизод 164

Берк разкрива всички обстоятелства около покушението срещу Мехмет. Идва денят на бъбречната трансплантация. Дъщерята на Дилруба изненадващо се сдобива с много пари, а Дилруба се надява благодетелят да е Мехмет Фикри... Здравето на Инджи е в опасност...

 

Епизод 165

Здравословното състояние на Инджи продължава да е много притеснително... Господи Фуат продължава да се среща с Гьокхан, който се е заел с разследването на версията му, че е баща на Бахар. Селим изглежда е взел окончателно решение относно Бахар...

 

Епизод 166

Мехмет научава за здравословните проблеми на Инджи и се заема сериозно със случая... Бащата на Бахар прави неочаквано посещение в семейната къща. Дилруба изненадва всички с една своя постъпка. Шадоолу холдинг изненадващо се сдобива с нов председател... След това историята ни пренася тринайсет години по-късно, за да се окаже, че в семейството са настъпили още много изненадващи обрати...