Епизод 59 - 74

Реклама

Епизод 59

Бахар започва да се рови в миналото, за да открие истината за смъртта на родителите си. Когато семейството й разкрива истината, Бахар напуска къщата с убеждението, че никой не я иска там. Тарък натопява сем. Шадоолу за превоз на наркотици. Новият съпруг на Гюлсюн я убеждава да се върне в новата им къща, но тя остава при баща си, докато отминат драматичните събития и Левент негодува. Берк е бесен на всички, че не са се опълчили на Мехмет Фикри, заради когото са умрели родителите му и също иска да си тръгне.

 

Епизод 60

Рано сутринта полицията арестува мъжете в семейството. В участъка те разбират, че са натопени, но къщата вече е обсадена от журналисти. Енгин се притичва на помощ на притеснените жени, но бабата на Инджи я предупреждава да не остава насаме с него. Бахар и Гьокхан се опитват да помогнат с каквото могат, като Бахар прощава на дядо си за дълго критата истина. Берк започва да изпитва угризения. Мехмет се досеща безпогрешно кой стои зад всичко това.

 

Епизод 61

Мехмет Фикри, Мехмет, Онур и Берк са изправени пред заплахата да бъдат осъдени на 15-30 години затвор. Гьокхан разкрива ролята на Тарък в тази история и Бахар разбира, че чичо й я е използвал, за да отмъсти на семейството и се разкайва горчиво, като се заема да оправи кашата. Мехмет Фикри получава пристъп в затвора и изпада в кома. Междувременно Есра отива да се види с Гюлсюн и разбира, че Тарък я е лъгал... Гюлсюн страда, защото Есра взима сина си Доуш със себе си.

 

Епизод 62

За арестуваните изглежда, че няма никаква надежда. Останалите се заемат да търсят Тарък, който остава почти единственият, който може да разкрие истината за наркотиците. Инджи научава хубава новина – че има вероятност да излекува безплодието си. Но в затвора Мехмет решава да поеме вината, за да бъдат освободени останалите. Енгин продължава да помага в търсенето на свидетел, но най-добрият свидетел е убит... Тарък е призован за свидетел по делото.

 

Епизод 63

Разследването, което трябва да оневини Мехмет, продължава, като полицията усилено търси Джевдет, съмишленика на Тарък. Мехмет решава да прехвърли мениджърските си права на Бахар. Пънар и Онур отново започват да се сближават. Проблемите на Мехмет в затвора започват. Освен това той е отчаян и пише на Инджи да не го чака, докато е в затвора... Берк се обвинява за всичко, което се е случило и търси начин да поправи нещата с помощта на Гьокхан.

 

Епизод 64

Полицията освобождават Мехмет, защото се оказва, че Джевдет е издал Тарък. Мехмет Фикри най-накрая излиза от комата... Бахар се опитва да бъде добра домакиня, но доста неуспешно. Въпреки освобождаването си Мехмет не спира да мисли за отмъщение и не спира да търси Тарък, макар Инджи да се опитва да го заведе на почивка. Новият съпруг на Гюлсюн се опитва да я върне у дома си и се ядосва, че тя не може да се откъсне от баща си.

 

Епизод 65

Тарък се опитва да се сдобри с Есра и да я използва, за да избяга, но тя е непреклонна след лъжите му по адрес на Гюлсюн. Инджи е много притеснена от озлоблението на Мехмет. Той обаче намира много важно доказателство за вината на Тарък, когото иска да убие, но чичото най-накрая попада в ареста. Бахар е твърдо решена да стане добра домакиня и започва да пренебрегва работата си в компанията.

 

Епизод 66

Мехмет и Инджи се радват на заслужена почивка, а Шереф се ядосва, че снаха й има толкова голямо влияние върху сина й. Работата във фирмата обаче започва да куца. Мехмет Фикри благодари на Енгин за помощта по време на драмата с арестите и му казва, че е винаги добре дошъл в къщата. Бахар иска да сключи брак с Гьокхан без сватба. Пънар и Онур решават да посетят Мехмет и Инджи, за да отпразнуват рождения ден на Мехмет по време на почивката му, но взимат отделни стаи въпреки искрите, които отново прехвърчат между тях. Мехмет Фикри се съгласява да приеме мъжа на Гюлсюн на вечеря. Между Берк и сестрата на Гьокхан - Нилюфер - започва флирт.

 

Епизод 67

Докато Мехмет, Инджи, Пънар и Онур са на почивка, изведнъж Пънар вижда бившата любима на Мехмет - Нихан, в инвалидна количка, която всички смятат, че е загинала. Пънар и Онур решават да скрият това от Мехмет, но и самата Нихан очевидно има причина да крие... Бахар вече не иска да се омъжи със сватбена рокля като тази на майка си. Съвместният живот на Гюлсюн и Левент се помрачава от неодобрението на дъщерята на Левент - Йозге. Цялото семейство се притеснява от призрака на Нихан, но става ясно, че това може и да не е призрак...

 

Епизод 68

Инджи поставя открито въпроса за Нихан на Мехмет и той изглежда категоричен, че миналото вече не го интересува. Инджи споделя тревогите си и с Енгин. Текстилната фирма на Шадоолу обаче е пред фалит и Мехмет сериозно се захваща да оправи кашата. Инджи също се връща на работа. Пънар и Онур започват да се срещат тайно от семейството. Бахар и Гьокхан сключват брак в тесен семеен кръг, а Мехмет и Инджи са им кумове. Нихан решава да се разкрие пред Мехмет...

 

Епизод 69

Оказва се, че Нихан е родила бебето на Мехмет и му е дала неговото име. Двама се разбират да е видят, докато цялата къща обсъжда дали това е редно или не. Инджи споделя опасенията си с Енгин, когото тя приема за става все по-близък приятел, но той очевидно я ухажва. След срещата с Нихан Мехмет е вбесен и заклева никога да не й прости. Шереф също отива при Нихан и й забранява да се доближава до семейството.

 

Епизод 70

Бахар и Гьокхан се връщат от сватбено пътешествие доста изнервени. Онур разбира, че Нихан е родила детето на Мехмет. Бахар назначава на работа сестрата на мъжа си. Като разбира, че има син, Мехмет настоява Нихан да не се връща в Германия... Той обаче решава да не признава веднага на Инджи, защото иска да се грижи за малкия Мехмет без да наранява съпругата си.

 

Епизод 71

Мехмет Фикри и Шереф научават за сина на Мехмет, но дружно съветват това никога да не стига до Инджи. Тя обаче вижда промяната у мъжа си и единствения, на когото споделя всичко, е Енгин. Мехмет излиза с Онур, за да поговорят приятелски, а Инжди и Пънар - за да обсъдят мъжете си и цялата ситуация. Мехмет започва да се вижда със сина си. Работата на Инджи се развива все по-добре, но тя разбира, че Мехмет я лъже.

 

Епизод 72

Инджи проследява Мехмет и разбира, че има син от Нихан. Инджи реагира много зле на новината и жестоко се скарва с Мехмет, въпреки уверенията му, че я обича. Бабата на Инджи - Сафие - получава инсулт, когато Инджи решава да напусне Мехмет и семейство Шадоолу заедно се нея. Мехмет Фикри забранява на Мехмет и Инджи да се разделят, докато бабата не оздравее... Шереф пожелава да се види с внука си.

 

Епизод 73

Дъщерята на Левент не може да се примири с присъствието на Гюлсюн в дома и най-малко иска да остава с нея сама. Инджи все още не е променила решението си да се разведе и го споделя с Енгин. Мехмет измисля план за възстановяване на фирмата, в който основна роля има Бахар. Мехмет Фикри обещава на Инджи да оправи цялата бъркотия и отива да се разправя с Нихан. Той провежда откровен разговор с Мехмет...

 

Епизод 74

Бахар кани цялото семейство на гости в новия си дом. Пънар ужасно ревнува Онур от новата му асистентка Нилюфер. Баба Сафие се преструва, че не е оздравяла, за да задържи Мехмет и Инджи по-дълго заедно. Инджи обаче не може да прости на Мехмет и когато не го избягва, се заяжда с него. Нихан все повече се опитва да привлече Мехмет към себе си го кани на специална вечеря...