Чеканови и Лютови се събират под един покрив

Двете семейства ще си направят и семейна вечеря

Реклама

Въпреки славата, която си "спечели”, Спас няма да може да прости предателството на брат си. Конфликтът между двамата ще направи съжителството им под един покрив невъзможно и едното от младите семейства ще напусне дома на Лютови. Кой ще си събере багажа, ще стане ясно на 2 май от 21 ч. по bTV в новия епизод на „Столичани в повече”, който вече е достъпен на voyo.bg – първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видеосъдържание.

Баба Марийка ще се опита да убеди Рангел да спре жена си от работата в кръчмата, но усилията й ще бъдат напразни. Пацо ще направи мил жест към Гълъбина и тя ще му прости за лъжата. Свекърва й обаче ще попадне на нови следи, които допълнително ще подхранят съмненията й за честността на Гълъбина.

Продължаващото "приятелство” между Чеканови и Лютови ще ги събере на семейна вечеря. За Мария това ще бъде удобен момент да сподели пред баща си за проекта, по който работят с Андрей, а Радко неочаквано ще се намеси в разговора. Какво още ще си кажат членовете на двете фамилии, ще разберем в следващия епизод на „Столичани в повече”.