Чеканови и Лютови в търсене на богатството на българския народ

"Столичани в повече" се завръщат в ефира на bTV тази вечер от 21 ч.

Реклама

Чеканови и Лютови в търсене на богатството на българския народ. "Столичани в повече" се завръщат в ефира на bTV тази вечер от 21 ч. веднага след поредния епизод на „Къде е Маги"?.

Истински кошмар за Чеканови и Лютови в новия сезон на хитовата поредица „Столичани в повече". В лутане между живота и смъртта главите на враждуващите семейства Рангел и Йордан се оказват в доста любопитна ситуация.  

„Моят герой заедно с героя на Любо Нейков изпадат в амнезия. След като падат в последната серия, те си удрят главите и вече не знаят кой кой е. Интересен е начинът, по който се опитват да ги върнат роднините им, защото те не познават дори и роднините си”, разказа Кръстю Лафазанов,който играе ролята на Йордан Лютов.

Без да подозират, че благоденствието чука на вратата и на вражеския лагер, двете фамилии ще направят огромна саможертва в стремежа си да се сдобият с дългоочакваното охолство и да сложат в малкия си джоб съседите.

„Спас пак ще търси пари, пари - ще търси съкровището, този път съкровището на народа! Богатството на народа, натрупано по бай-Тошово време. Това съкровище е на конкретно място, за него има ключ и той ще се опита да го докопа”, допълни Руслан Мъйнов.  

Сериозна пречка се появява между любовта на Пацо и Гълъбина. Докъде ще стигнат интригите между две жени, които се борят за един мъж?

„Събитията ще се развият така, че Гълъбина и Зоя в един момент ще се окажат много близки приятелки. Ще ви бъде интересно да видите дали може да продължи и колко може да продължи едно такова приятелство. Един много интересен триъгълник - острият ъгъл е Пацо”, подсказа Албена Павлова.

И през този сезон на „Столичани в повече" зрителите на bTV ще видят нови и известни лица. Кои са те - тази вечер от 21 ч. A най-нетърпеливите могат да проследят продължението на историята веднага след първия епизод - още в 22 ч. на voyo.bg.