Изпращат ергените в затвора в новия епизод на „Столичани в повече”

Сряда вечер в ефира на bTV

Реклама

Новият пети епизод на хитовата комедийна драма „Столичани в повече”, която ще се излъчи утре вечер от 21:30 часа, ще предложи нови комични ситуации във всички сюжетни фронтове. След като Пацо бе хванат на мушка в миналия епизод от Крана, сега късметът ще е на негова страна. Телефонното обаждане на Йордан до директора ще промени отношението на всички към новия затворник. Пацо ще се възползва от последните събития и отново ще вземе страха на съкилийниците си.

Рангел и Радко ще търсят начин да пуснат клипчето с котето в интернет, за да изчистят имиджа на депутата. Те ще се възползват от услугите на фирмата на Андрей и Пепи като ги помолят да качат и промотират клипчето за няколко дни. Междувременно Славка ще се готви за първата си публична реч от трибуната на парламента. Страстите ще достигнат своя връх след като тя предложи новия закон, свързан с демографската криза. Законът, от своя страна, ще бъде с много рестриктивни мерки спрямо всички, които не са семейни и ще предизвика сериозен дебат както в обществото, така и в семействата на двамата депутати. Какви са реакциите зрителите ще разберат в сряда от 21:30 часа.



В трудна ситуация ще се окаже и отец Григорий, след като неговите пророчески способности ще бъдат подложени на съмнение. В опита си да се измъкне от преследващата го разярена тълпа, той отново ще има неочаквана среща. Какво ще представлява тя ще стане ясно утре вечер по bTV.