Лютови спасяват живота на Рангел

Той ще реши да се отблагодари на съседите. Ще бъдат ли искрени благодарностите му към вражеския лагер?

Реклама

След като заспа в леглото със запалена цигара, Рангел ще се окаже в огнен капан в следващия епизод на "Столичани в повече”. За негов късмет точно в този момент Андрей ще се прибира към дома си и ще чуе отчаяните му викове. Синът на съседите ще повика на помощ баща си и двамата ще се втурнат да спасяват бившия кмет. Шокираният Рангел ще бъде временно настанен в дома на Лютови, а разкритието на баба Марийка за скрити нейни спестявания, които най-вероятно са изгорели в пожара, съвсем ще вгорчи положението му. Въпреки всичко, главата на семейство Чеканови ще вземе решение да се отблагодари на съседите. Ще бъдат ли искрени благодарностите му към вражеския лагер, ще разберем на 18 април, сряда.  

След като разбра, че Спас действа зад гърба му, Радко ще предложи на отец Григорий да продадат заедно статуята. Попът веднага ще се свърже с Цезара, но лекарят на Извор ще бъде по-хитър и ще им изиграе лоша шега.

Мария за първи път ще се изправи срещу Славея. Какво ще провокира младото момиче да надигне глас, ще стане ясно следващата сряда от 21 ч. Епизодът вече е достъпен на voyo.bg – първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видеосъдържание.