Реклама

Хитовата комедийна драма "Столичани в повече" се завръща на 6 март в праймтайма на bTV. Епизодите от новия осми сезон, които вече ще се излъчват всеки петък, ще забавляват зрителите с нови сюжетни линии, част от които са свързани с най-актуалната тема – връзките между властта и "задкулисието". Те ще бъдат представени през призмата на комичното, за което ще допринесе и участието на гост-звезди, като певицата Мария Илиева и актьори от ранга на Никола Анастасов и Станислав Яневски.

Още с първия епизод зрителите на bTV ще станат свидетели на неочакваната ситуация в страната, възникнала 45 дни след провеждането на референдума за размножаване. Рангел Чеканов е направил палатков лагер в градинката зад Парламента, като е обявил гладна стачка срещу решението. Дали ще успее да прокара своите популистки лозунги и искрен ли е пред хората, ще стане ясно в първия епизод от новия сезон на комедийния сериал.

Междувременно Славка изживява много трудно народния бунт, като през последните 45 дни дори не е излизала навън и се опитва да си уреди дипломатическа служба в чужбина.

В този сезон Пацо най-после ще се окаже на свобода, но как ще се случи това и при кого първо ще отиде той, зрителите на bTV ще разберат още в първия епизод. Отец Григорий, който бе изгонен от църквата, ще положи усилия да изчисти имиджа си и да се върне на работа.

Спас Лютов отново ще отправи поглед към бързите пари. Този път това ще са парите на Йовка, цели 20 хиляди лева, които тя е спечелила от първата си издадена книга... на сексуална тематика.

"Столичани в повече" ще се излъчва вече всеки петък от 21.30 часа по bTV. Феновете могат да гледат новите епизоди на voyo.bg, както и повторенията на сериала по bTV Comedy.