Реклама

Славка ще бъде притисната до стената и ще трябва да поеме вината за скандалното предложение, свързано с демографската криза в новия епизод на „Столичани в повече” утре от 21:30 часа в ефира на bTV. Най-задаваният въпрос в държавата ще бъде „Кой?”. Политическата ситуация още повече ще се нажежи и хората ще поискат оставката на Славка Бурова. Междувременно председателят на партия „Елит” ще свика таен съвет в кооперацията, в която живеят, ще надъха депутатите си да не изпускат „горещия картоф” и дори ще ги подготви за второ четене на закона.

Яна ще преживее първите си любовни трепети към Пепи, приятелят на брат й. Тя по всякакъв начин ще се опита да му привлече вниманието, ще започне да се гримира и ще се опита да го накара да я погледне с други очи. Тя ще му предложи да стане репортерка в Парламента за сметка на общо забавление.

Отец Григорий ще се събуди в болницата, където Йовка е дошла, за да иска услуга от една от медицинските сестри. Отецът ще види Йовка и ще я помоли да му помогне с плащането на здравните осигуровки. За краткото време, в което те ще се засекат, отец Григорий ще се опита да й повлияе, като покаже своите пророчески умения и й предскаже близкото бъдеще. След първоначалната й остра реакция, тя ще направи стъпка по стъпка, заръчаното от отец Григорий. Дали обаче казаното от него ще се окаже реалност зрителите ще разберат на 9 април от 21:30 часа.