Реклама

В новия епизод на комедийната драма „Столичани в повече” на 16 април от 21:30 часа, зрителите ще видят продължение на заседанието на партия „Елит”. Яна, която в миналия епизод се вмъкна в залата, ще се настани удобно и ще започне да изпълнява мисията си. По време на разискването на идеите на депутатите около новия закон, Яна ще успее да направи скрита камера. Клипчето ще попадне в ръцете на Пепи, който ще иска да го пусне в интернет пространството, но ще срещне неодобрение от страна на Андрей.

В същото време в затвора ще се подготви бягство. Миленков и Швабата ще бъдат на една крачка разстояние от своето избавление, но в последния момент планът им ще се обърка. Те ще трябва да прибегнат до помощта на техния съкилийник Пацо, когото ще се опитат да убедят да им съдейства и да стане техен съучастник. Какво ще бъде неговото решение и дали Миленков и Швабата ще успеят да се радват на свободата си, зрителите ще разберат на 16 април от 21:30 часа по bTV.

Междувременно Йордан ще се опита да привлече Гълъбина на своя страна и ще продължи да я убеждава, че Пацо е жив. След първия категоричен отказ от страна на Гълъбина да му съдейства, Лютов ще смени подхода си и ще използва друг метод, чрез който да й повлияе. Дали усилията на Йордан ще дадат резултат и ще реши ли Гълъбина да му съдейства, ще стане ясно в новия епизод утре вечер в ефира на bTV.