Пацо и Гълъбина обмислят убийството на Рангел

Представител на ЮНЕСКО ще посети Извор

Реклама

Денят на дългоочакваното пристигане на представител на ЮНЕСКО в Извор ще настъпи. Всички членове на Лютови ще бъдат развълнувани от тази визита. Специалистът ще направи обиколка на местността и ще се натъкне на куп изненади. Ще спечелят ли Андрей и Мария одобрение на проекта си и какво ще накара Йордан да заплюе принципите си, ще стане ясно в следващия епизод на „Столичани в повече”  - на 9 май от 21 ч. по bTV.

Ненавистта на Гълъбина към Рангел ще стане още по-голяма. Тя ще сподели с Пацо, че чувства как някой ден няма да издържи и ще го убие. Кръчмарят също ще мисли за убийството на Чеканов. Дали ще се случи непоправимото, когато двамата "приятели” се окажат в опасна близост по време на лов?

Любовните терзания ще продължат да мъчат Радко. Той няма да се примири, че Йовка не го допуска до себе си и ще я заплаши със самоубийство. Пред очите на бременната жена синът на Чеканов ще окове ръцете си с белезници за железопътни релси в очакване да бъде прегазен от влак. Тази сряда ще видим за първи път и участието в сериала на актьора Васил Попов.

Епизодът е достъпен и на voyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видеосъдържание.