Затварят хотела на Лютови

Андрей и Спас ще се срещнат с потенциални купувачи на статуята

Реклама

В следващия епизод на "Столичани в повече” по bTV за Лютови ще настъпят трудни времена. Инспекторите, изпратени от Рангел, ще навестят хотела им и ще констатират редица нарушения. Славея и Йордан ще отнесат куп актове и глоби и ще бъдат принудени временно да преустановят семейния си бизнес, докато не покрият изискванията. Семейният бюджет ще бъде сериозно намален и ще предизвика негодуванието на някои членове на семейството.   

Андрей и Спас ще се срещнат с потенциални купувачи на статуята. Андрей веднага ще усети, че си имат работа с престъпници, но брат му ще бъде опиянен от сключената сделка и няма да се вслуша в предупрежденията му. Двамата с Йовка ще побързат да отпразнуват предстоящото си забогатяване, а в празненството неочаквано ще се включи и Радко.     

Димо ще помогне на Рангел да се консултира  с адвокат. След разговора си с него бившият кмет ще научи, че положението му наистина е сериозно и свободата му е в ръцете на съседите. Докато той трепери за бъдещето си, Гълъбина и Пацо ще споделят едни от най-романтичните си сънища. Какви са те, ще разберем в „Столичани в повече” на 11 април от 21 ч. по bTV.

Епизодът вече е достъпен и на voyo.bg - първия сайт за разнообразно и ексклузивно видеосъдържание, който дава удобен и лесен достъп, напълно легално, срещу месечен абонамент.