Зоя се намърдва в леглото на Пацо

Не пропускайте следващия епизод на "Столичани в повече” на 3 октомври от 21 ч. по bTV

Реклама

Всичко си идва на мястото в следващия епизод на "Столичани в повече” - в сряда от 21 ч. по bTV. Възвърнали паметта си, Йордан и Рангел отново преминават към вече познатия начин на комуникация чрез обиди, иронични подмятания и опити да се наложат словесно един над друг. Войната между тях е подновена още в болничната стая, а първите пререкания са за господството над телевизора.

И докато двамата се възстановяват от амнезията, съпругите им не си губят времето. Славея още не знае, че Йордан си е възвърнал паметта и решава да вземе нещата за концесията в свои ръце. Тя излиза на вечеря с Константин, като се надява с чара си да издейства малка отсрочка на мъжа си за изготвяне на нужната документация. Посред нощ Гълъбина получава обаждане от Рангел и се впуска в среднощна авантюра с "тримата си любовници” – легенът, парцалът и тиганът, за да го посрещне подобаващо. Андрей също е принуден да се включи в трескавите приготовления. Наставленията от жените в къщата на Чеканови обаче му идват в повече и той демонстративно напуска работната площадка.

Една повредена готварска печка става причина Зоя да впрегне целия си арсенал от хитрини, за да накара Пацо и Димо да я поканят да остане в дома им. Наглостта й няма край и тя е решена дори да се намърда в леглото на кръчмаря. Отец Григорий измисля план как да се отърве и същевременно облажи от сандъка с ценностите, които Цезара му остави. Попът успява да примами за свой съмишленик и Андрей, като му спестява важни детайли от намеренията си. Наивността на отчето забърква двамата герои с много опасни хора…

Как успяват да "отървават кожите” и сбъдва ли се най-накрая мечтата на Гришата да забогатее, най-нетърпеливите могат да разберат още сега от епизода на "Столичани в повече”, който вече е достъпен на онлайн платформата voyo.bg.