Паниран карфиол и Картофено руло със сурова наденица

Рецепти на Иван Звездев за 12.10.2010 г.

Реклама

Паниран карфиол

1 глава карфиол /500-600 г/
сол
1/2 ч.л. захар

За плънката:

200 г сирене Дунавия /крема сирене/
1 ч.л. копър
5-10 стръка магданоз
50-80 г бадеми
50-80 г орехи
1 с.л. кисело мляко
За панирането
галета
2-3 яйца

За млечния сос:

1/2 кофичка кисело мляко
1 ч.л. къри
1/2 ч.л. сол

Картофено руло със сурова наденица

1 кг картофи
100 - 120 гр сирене
2 с.л. кисело мляко
2 яйца

За плънката:

1 сурова наденица
5 - 6 кисели краставички
1 морков
1 - 2 скилидки чесън
олио
сол
1 - 2 щипки захар