Запечена наденица с картофи и зелен фасул и Лимоново руло с боровинки
Рецепти на Иван Звездев за 06.10.2010 г.

6 тънки сурови наденички
2-3 картофа
1 морков
200 г замразен зелен фасул
1 кубче пилешки бульон
1-2 глави кромид лук
1 щипка сол
1 щипка захар
За соса:
5-6 кисели краставички (100 г)
1-2 ч.л. горчица
5-6 с.л. майонеза (1/2 кофичка)
1 скилидка чесън
1 ч.л. лимонов сок
5-6 стръка магданоз
За пандишпановата платка:
5 яйца
140 г захар
120 г брашно
настъргана кора на 1 лимон
захар за поръсване
За захарния сироп
150 мл вода
250 г захар
50 мл лимонов сок
За крема:
100 г краве масло
500 мл прясно мляко
100 мл млечна сметана
150 г захар
70 г пшенично нишесте
1 капсула ванилия
сладко от боровинки за намазване