Фолк дива и модно парти в "Нашите момичета"

Ще видим още и кои са най-страстните хобита на звездните героини

Реклама

Модно парти, страстни хобита и сватбени трепети ще видят зрителите на bTV в десетия епизод на "Нашите момичета: Лица от екрана” тази неделя, 22 май. Камерата заварва Ива Екимова на път за важна работна среща с нейн приятел от рекламна агенция. Заедно с нея е и Наталия, с която, както вече разбрахме, са неразделни както на работа, така и извън нея.

Рекламният агент разкрива на екипа на предаването, че Ива приема всичките му щури идеи и затова са добри партньори и до днес. Какво обсъждат двете бизнесдами с рекламния си партньор и как обичат да релаксират, ще стане ясно в следващия епизод на документалното риалити.

Ромина пък е в трескава подготовка на фешън парти, на което да представи нови лица от модния бранш. Тя води камерата на предаването зад кулисите, където голям екип от коафьори и гримьори приготвят момичетата за бляскавия им дебют. Какво е най-важното за един модел и как протича партито, което нашето момиче организира, зрителите ще разберат тази неделя от 11 ч. по bTV.

Цвета пък посреща екипа на "Нашите момичета" заедно с приятелките си, които имат доста сериозна мисия. Те са се събрали, за да помогнат при организацията на сватбата на една от тях. Споделят, че Цвети нарочно бяга от "сватбения букет” и няма лесно да се даде.

Заедно с нейна приятелка и любимия й мъж, Жени пък се отдава на своята страст – конете. Тя признава, че една от най-съкровените й мечти е един ден да има собствен кон. Денят на нашето момиче е много натоварен и след ездата, тя се отправя към едно лъскаво заведение, където да проведе интервю с една от най-обичаните попфолк изпълнителки - Мария. Какво издава тя на екипа на предаването за Жени и какви смешни случки разказва певицата, зрителите ще разберат тази неделя от 11 ч., в еп. 10 на "Нашите момичета: Лица от екрана” по bTV.