Годежен пръстен и футболни страсти

Ще видим и как водещата Жени празнува рождения си ден

Реклама

Тази неделя, 29 май, от 11 ч., зрителите на bTV ще имат възможността да усетят забавата на парти за рожден ден, романтичните трепети от предложение за брак, напрежението и екшъна на футболните емоции. Рожденичката е Жени – водещата на „Фолкмаратон”.  В трескава подготовка за щур купон, тя посреща екипа на „Нашите момичета: Лица от екрана” в родния си Димитровград. Как празнуват рождени дни в южния град и какви изненади очакват още Жени, ще стане ясно в неделя.

Футболните страсти завладяват Ромина. Камерата на документалното риалити я хваща в централно столично заведение заедно с други футболни половинки на състезатели от „Левски”. Там са, за да подкрепят любимите си мъже в предстоящия важен мач. След сладки приказки на по чаша вино красавиците отиват на стадиона, където е доста напрегнато преди важната среща.

За кого ли е годежният пръстен? Лина се отправя към фото изложбата на неин приятел, в която тя самата е главно действащо лице. Преди да отиде там обаче отскача до няколко симпатични господа, за да направи поредната си дегустация на вино. Нашето момиче разказва за първия си допир с питието на боговете и дори получава скъп подарък.

Пламена отново има проява, но този път не сценична и не да покаже певческите си възможности. Целта е да изпробва умението си да се играе голф. Как ще се справи тя с първия си урок, кой я съпровожда и дали пък тя не е нашето момиче, което ще сложи годежната халка – зрителите на bTV ще разберат в „Нашите момичета: Лица от екрана”, неделя, точно в 11 ч.