Ива Екимова води дъщеря си на танци в Ливърпул

Ще видим Пламена отново на сцената - този път за 24 май

Реклама

Само в еп. 12 на "Нашите момичета: Лица от екрана” , тази неделя, 5 юни, Ива Екимова ще разкрие защо държи дъщеря й Дара да посещава една от най-елитните школи за танци и музика в света– Ливърпулската. От няколко години училището за танци, музика и театър има филиал и в България, а Дара не пропуска неделните занятия. Защо известната майка и нейната партньорка Наталия са строги в избора си и държат децата им да посещават утвърдената школа. Какво ги е накарало да предпочетат за техните наследнички английска пред българските школи? Всички тези отговори и как протича един ден на Ива и Дара в Ливърпулската школа за изкуства, ще стане ясно тази неделя от 11 ч.

Камерата на документалното риалити заварва Пламена отново на музикална изява. Тя обаче е свързана с един от най-светлите празници – Деня на славянската писменост и култура. Нашето момиче е специален гост изпълнител на празничния вечерен концерт в Балчик. Как талантливата певица зарадва жителите на морския град и къде се разходи, зрителите ще разберат от новия епизод на риалити поредицата.

Ще видим и Лина на необичайна разходка из столичния зоопарк. Какво приключение е предприела този път щурата брюнетка и с кого ще се запознае? В неделя ще видим и скромната Цвети в различна светлина. Какво е новото й амплоа, зрителите ще научат от следващия епизод на "Нашите момичета: Лица от екрана”.