Усмивки и вълнуващи мигове в последния епизод на "Нашите момичета"

Камерата на предаването ще проследи какво се е променило в живота на момичетата от началото на ТВ поредицата

Реклама

В последния епизод на "Нашите момичета: Лица от екрана”, феновете ще имат възможността да видят усмивките, емоциите и мечтите на любимите си героини за последен път. Екипът на предаването ще зарадва зрителите с един много емоционален, позитивен и забавен финален епизод, тази неделя, 12 юни, от 11 ч. по bTV. Камерата на предаването ще проследи какво се е променило в живота на момичетата от началото на телевизионната поредица, пред какви нови предизвикателства са се изправили те и за какво си мечтаят тайничко.

Екипът ще ни срещне отново с Ива Дойчинова, която разказва доста интересни неща заедно с нейна нова приятелка. С какви нови проекти се е захванала чаровната водеща, защо излезе на протест в центъра на София и дали ще се върне на малкия екран, ще стане ясно в еп. 13 на поредицата.

Какво споделя пък Ромина за раздялата си с короната на "Мис България” и с какво смята да се занимава занапред? В какво щуро приключение се впуска сладката Лина заедно с нейната сестра?  За каква нова страст разказва Силвия, докато черпи екипа на предаването със специален лековит чай от жива гъба? Какво споделя за родителството Ива Екимова? Всичко това и още доза вълнуващи мигове и искрени усмивки, очакват зрителите тази неделя, 12 юни, от 11 ч.