Жени Койчева е новото "лице от екрана"

Водещата посрещна екипа на предаването в Димитровград

Реклама

Усмивки, любовни искри и ново "лице от екрана” ще видят зрителите тази неделя, 1 май, в седмия епизод на документалната поредица "Нашите момичета: Лица от екрана”.

Ива Дойчинова посреща екипа на предаването на пл. "Славейков”, където я заварваме да си купува две книги от любимите й авторки. Тя признава, че четенето на книги е едно от любимите й занимания и е доволна, че има повече време за него. Ива споделя, че се чувства прекрасно и не й липсва забързаното ежедневие и ефирът. Какво разказва водещата за първите дни, в които денят й не започва с "Денят е прекрасен” и какво друго любимо занимание ще разкрие на зрителите, ще стане ясно тази неделя от 11ч.

Златка пък е решила да си направи разходка и се отправя към родния Пазарджик. Красавицата разказва, че родителите й са в чужбина и човекът, заради когото се връща в родното си място, е най-добрата й приятелка Дени. Какво споделя тя за известната си дружка, къде ходят двете, за да си спомнят тинейджърските си години и какво липсва на Злати сега, зрителите ще разберат от новия епизод на "Нашите момичета: Лица от екрана”.

Камерата на предаването заварва Силвия в дома й, където от вратата се вижда, че на нашето момиче му предстои важен ден. Тя усилено се подготвя за първата си изложба, като дори сама си шие специална шарена рокля, която да е в тон с карикатурите. Как протича първата изложбата на Силвия и кои са специалните гости, които тя посреща, зрителите ще научат тази неделя.

Новото лице на "Нашите момичета” – водещата на "Фолкмаратон” Жени Койчева с усмивка посреща екипа на предаването в Димитровград. Тя набързо ги запознава с мъжа на живота си Жоро. Той е доста строг с нея и веднага я вкарва във фитнес залата. След тренировката е време за работа и Жени, макар и леко изтощена, се отправя към офиса. Какви са забележителностите на Димитровград, как протича работният й ден и как се раждат най-големите поп фолк хитове, зрителите ще разберат тази неделя от 11 ч. само по bTV.