Ромина Андонова е новото "Лице от екрана"

Какво сподели актрисата от "Столичани в повече" за любовта си към сцената и решението да участва на "Мис България"

Реклама

Как се снима поп фолк клип, каква е истината за потайната сватба на Златка Райкова и кое е новото "Лице от екрана” - зрителите ще научат от деветия епизод на "Нашите момичета" тази неделя, 15 май.

Актрисата от "Столичани в повече” и настояща “Мис България” Ромина Андонова е новото попълнение в отбора на "Нашите момичета”. Тя посреща екипа в дома си, където живее с халфа на "Левски” – Дарко Тасевски. Красавицата разкрива, че любовта й към сцената датира още от детските години, когато е била част от детска вокална група. Как решава да се яви на кастинга за конкурса "Мис България” и дали короната на една мис е тежка, ще стане ясно в следващия епизод на документалното риалити.

Както винаги в добро настроение и с голяма усмивка, чаровната Лина посреща екипа на предаването на едно необичайно място, където й предстои специална фотосесия. Поканата дошла от неин приятел, който й предложил да участва в негова фотоизложба.

ТВ водещата Жени пък пристига в Димитровград, за да отрази заснемането на най-новия клип на Райна. Какво ще разкрие тя за певицата и какви интересни моменти долавя камерата на предаването от снимачната площадка, гледайте само в неделя от 11 ч.

В следващия епизод на "Нашите момичета: Лица от екрана" не пропускайте и изповедта на  Златка, която ще разбули тайната за семейното си положение.