Chef Силвена Роу и Линда Макензи – Петкова празнуват радостта, щастието и женската сила

Реклама

Тази събота (26 февруари) от 18:00 ч. Chef Силвена Роу кани зрителите на своето първо „звездно парти“. Новото шоу е създадено изцяло по неподражаемия образ на звездата и обещава да завладее ефира с интересни рецепти за здравословно хранене, практични съвети в кухнята и вълнуващи лични истории. Всяка събота от 18:00 ч. Chef Роу ще кани любими популярни личности, които под нейното зорко око ще създават шедьоври за своите гости, докато споделят интересни истории за живота си.

Освен изискани гости и полезни кулинарни шедьорви, във всяко издание кралицата на вкусното и здравословно хранене ще споделя със зрителите и за неподозираните качества на супер храните в българската кухня. Във всеки епизод тя ще „води“ зрителите на пазар и ще дава практични съвети за това как се избира правилно храна.

Първият гост в предаването ще бъде Линда Маккензи-Петкова, с която Chef Роу се познава от участието й в „MasterChef“ преди две години и на която лично даде своята „златна престилка“. Двете ще подготвят специално меню за три близки приятелки на г-жа Петкова, с които ще си организират вълнуваща женска вечер. Кулинарните шедьоври, които дамите ще поднесат на гостите си са „нестандартна“ шопска салата, ролца от патладжан с веганова рикота и безглутенова торта с „тайна“ полезна съставка, която ще използват като подсладител.

Chef Роу ще повдигне завесата и около личния си живот. Тя ще разкаже за премеждията покрай сватбата със съпруга си, което пък ще даде повод на г-жа Петкова да сподели за запознанството си с г-н Петков. В разгара на вечерта двете ще посрещнат гостите, с които ще обсъдят важни и същевременно наболели въпроси като храненето на децата и борбата с насилието в юношеска възраст.

Как се е променил животът на Линда Маккензи-Петкова, откакто е премиерша, учила ли е свекърва й да готви българска традиционна кухня и с какво се храни семейството й – отговорите зрителите ще научат тази събота, 26 февруари, от 18:00 ч. в първото издание на „Моето звездно парти“ по bTV.