Глория и Симона Заговора празнуват музиката и приятелството в "Моето звездно парти" по bTV

С помощта на Chef Роу тази събота в 18:00 ч. двете ще приготвят изцяло вегетарианско меню за техни колеги и приятели

Реклама

Тази събота (9 април) от 18:00 ч. Chef Силвена Роу отново кани зрителите на bTV на „звездно парти“, а нейни специални гости ще бъдат примата на поп фолка Глория и дъщеря й Симона Загорова. Двете ще потърсят съдействието на Chef Роу, за да приготвят специална вечеря за техни много близки приятели и колеги: „Ще направим една творческа, музикална вечер с хора, с които освен че работим, през годините станахме и много близки, и споделяме много хубави мигове“.

Трите дами ще приготвят изцяло вегетарианско меню – салата от киноа, червено зеле и зелен боб едамаме със сусамов дресинг, за основно – веган стек от карфиол със сос от магданоз, а за десерт – кето бадемов кекс, поднесен с екзотична маракуя. Докато приготвят вечерята, специално за зрителите на „Моето звездно парти“ Глория ще разкрие как се поддържа във форма и какви са специалните хранителни навици, към които се придържа вече две десетилетия.

Симона, която преди година стана майка на дъщеричка – Галина, ще получи специален подарък от Chef Роу – нейната най-нова кулинарна книга „Гурме бебе“, пълна със съвети и трикове за „събуждане“ на вкусовите рецептори на всяко бебе и насърчаване на здравословните му хранителни навици за цял живот. Позволява ли Глория внучката й да я нарича „бабо“ и какво обича да си хапва малката Галина, зрителите ще разберат в „Моето звездно парти“ тази събота (9 април) от 18:00 ч. по bTV.

В края на вечерта заедно със Chef Роу Глория и Симона Загорова ще посрещнат своите гости – гримьора на българските звезди Бони, Ивайло Спасов – режисьора, с когото Глория работи през последните 15 години, Никол и Жана – близки приятелки на Симона Загорова. Пред тях за пръв път Силвена ще разкрие, че е била част от Пловдивския хор. Вечерта ще завърши със специален музикален поздрав от домакините, към който ще се присъединят и някои от гостите.

Не пропускайте гостуването на Глория и Симона Загорова в звездната кухня на Chef Силвена Роу – тази събота (9 април) в „Моето звездно парти“ от 18:00 ч. по bTV!