„Моето звездно парти“ с диригента на Софийската филхармония Найден Тодоров по bTV

Силвена Роу ще приготви любимото ястие на покойния си баща – имамбаялдъ

Реклама

Тази събота (7 май) от 18:00 ч. по bTV Силвена Роу посреща в кухнята на „Моето звездно парти“ известният български диригент и директор на Софийската филхармония Найден Тодоров. Двамата ще подготвят заедно специална вечеря по случай предстоящия концерт на Филхармонията на 17 май в Музикферайн – центъра на класическата музика в света.

Chef Роу и Найден Тодоров ще приготвят заедно изключително изискано меню – ордьовър от аспержи със сос „Айоли“, за основно – имамбаялдъ – любимото ястие на покойния баща на Силвена, а за десерт – шоколадов фондан, поднесен със сладолед от роза. Специално за зрителите Силвена ще покаже как се обработва аспержи и как се приготвя по най-вкусния начин.

„Силвена е един невероятен кулинарен диригент. Много ще се радвам, ако на концерта пред оркестъра и аз да бъда такъв диригент, какъвто е тя в кухнята“, споделя Найден Тодоров за впечатлението си от кралицата на вкусното и здравословно хранене.

В края на вечерта заедно с Chef Роу Найден Тодоров ще посрещне своите специални гости – Георги Черкин – един от най-добрите български пианисти, Николай Василев – режисьор на предавания за класическа музика и Магдалена Сотирова – колежка на маестрото, с която са организирали редица спектакли.

Не пропускайте гостуването на маестро Найден Тодоров в „Моето звездно парти“ със Силвена Роу – тази събота (7 май) от 18:00 ч. по bTV!