Реклама

Тази събота (14 май) от 18:00 ч. Chef Силвена Роу посреща в кухнята на „Моето звездно парти“ Силвия Лулчева. Актрисата ще потърси съдействието на кралицата на вкусното и здравословно хранене, за да „отпразнува живота“ заедно с хора, с които първо ги е срещнала професията, а след това са създали едно истинско приятелство, проверено с годините.

„В кухнята Силвена е изцяло в свои води, няма нещо, което да я изненадва, обърква или подвежда в грешна посока. Подготовката й, с която борави с материята, всява респект“, споделя Силвия за впечатлението си от Силвена Роу.

Chef Роу е избрала за партито на Силвия изключително екзотично меню, отговарящо на нейния темперамент – за ордьовър свежа салата със сос „Зелена богиня“, за основно – класическа френска рецепта за „Бьоф Бургиньон“ (телешко по Бургундски), задушено в червено вино, а за десерт – плодов крамбъл.

В края на вечерта Chef Роу и Силвия Лулчева ще посрещнат гостите на актрисата – съпруга й Васил Бинев, колежката й Елена Петрова и приятелите й Катя Димитрова и Александър Димитров.

Не пропускайте гостуването на Силвия Лулчева в звездната кухня на Chef Силвена Роу – тази събота (14 май) в „Моето звездно парти“ от 18:00 ч. по bTV!