Реклама

Тази събота (30 април) от 18:00 ч. Chef Силвена Роу посреща в кухнята на „Моето звездно парти“ Яна Маринова. Актрисата ще потърси съдействието на кралицата на вкусното и здравословно хранене, за да отпразнува премиерата на най-новия филм „Чудовища“, в който изпълнява една от главните роли. „Този филм е нещо, което много исках да ми се случи. Откакто в последните години започнах да се занимавам активно с продуцентство, не ми се бе случвало да получавам предложения за добри роли. За пръв път ме поканиха за смислена роля в смислен филм и страшно много се зарадвах“.

Chef Роу е избрала за партито на Яна изключително интересно, но същевременно и бързо тристепенно меню – за ордьовър салата с леща и червено цвекло, див чесън и сирене, за основно – „дърпана“ патица в азиатски стил, поднесена с ориз и зеленчуци, а за десерт – шоколадово семифредо.

По време на приготвянето на вечерята Яна Маринова ще разкрие пред Силвена какъв е хранителният й режим и как се поддържа в отлична форма. Актрисата ще разкаже и за предизвикателствата в каскадьорската си кариера, благодарение на която се е срещнала със световни величия в киното. Специално за зрителите пък Chef Роу ще издаде тайната за приготвянето на перфектния ориз.

В края на вечерта заедно със Chef Роу Яна Маринова ще посрещне своите гости – Лили Сучева и Анастасия Левордашка, с които оформят главното женско трио в „Чудовища“, Владислав Виолинов – изпълнителят на главната мъжка роля във филма, и театралния продуцент Денис Ставров.

Не пропускайте гостуването на Яна Маринова в звездната кухня на Chef Силвена Роу – тази събота (30 април) в „Моето звездно парти“ от 18:00 ч. по bTV!