Вечер на усмивката с д-р Венета Павлова в „Моето звездно парти“ по bTV

С помощта на Chef Роу тази събота от 18:00 ч. д-р Венета Павлова ще приготви специално меню за едни от най-популярните български дами

Реклама

Тази събота (02 април) от 18:00 ч. Chef Силвена Роу посреща в кухнята на „Моето звездно парти“ „повелителката“ на красивата усмивка - дентолога д-р Венета Павлова. Тя ще потърси съдействието на кралицата на вкусното и здравословно хранене, за да организира специална вечеря за едни от най-популярните български дами: „Посветили сме вечерята на усмивката и на приятелството, защото една усмивка отваря много врати и прави чудеса“.

Преди да се заемат с приготвянето на менюто д-р Павлова ще разкаже на Chef Роу за социалните каузи, които признава, че я вдъхновяват най-много в работата й: „Нищо не може да се сравни с удовлетворението, когато усмихнеш един човек, който цял живот не е имал възможност да се усмихва“. Освен това ще разкрие и за най-известната усмивка, за която се е погрижила – тази на легендарния Силвестър Сталоун.

„За съжаление, не готвя много често, но обичам да го правя. Обожавам да декорирам и да създавам уют около себе си. Като естет търся детайла във всеки елемент. Удоволствието да бъде със Силвена Роу и да готвя с нея го приемам като предизвикателство и чест“, споделя д-р Павлова. Пред Chef Роу тя ще даде полезни съвети за красива и сияеща усмивка и ще разкрие кои елементи са най-важни за здравето на зъбите и в кои храни и напитки можем най-лесно да ги открием.

Във „Вечерта на усмивката“ д-р Венета Павлова ще покани Мария Силвестър, с която са „сътворили“ много усмивки в социалния проект на bTV „Бригада: Нов дом“, Марта Вачкова, Мери от „Мери Бойс Бенд“ и Ива – нейната дъщеря, която върви по стъпките й и следва дентална медицина.

Не пропускайте гостуването на д-р Венета Павлова в звездната кухня на Chef Силвена Роу – тази събота (02 април) в „Моето звездно парти“ от 18:00 ч. по bTV!