Реклама

Тази събота (16 април) от 18:00 ч. Chef Силвена Роу отново кани зрителите на bTV на „звездно парти“, а гост на кралицата на вкусното и здравословно хранене ще бъде Миро. Певецът ще потърси съдействието на Chef Роу, за да отпразнува любимия си празник – Възкресение Христово.

„Всяка година в семейството аз готвя по празниците, но тази година реших, че заслужаваме най-доброто“, споделя Миро за избора си да се довери на Силвена Роу.

Преди да посрещне Миро в кухнята на „Моето звездно парти“ Силвена ще покаже на зрителите как да приготвят най-вкусния домашен козунак в домашни условия за предстоящите празници заедно с друг специален гост – Нестор, който е специалист по замесването на „гвоздея“ на великденската трапеза. „Козунакът изисква много усилия и много време, но и много любов – без нея той няма как да се получи“, споделя той.

Менюто, което Chef Роу и Миро ще подготвят заедно, ще бъде в азиатски стил – за ордьовър севиче от риба тон – древно рибарско ястие от Латинска Америка, за основно – крехко агнешко на грил-тиган със зеленчуци и домашна терияки марината, а за десерт – „мокра“ торта с кисело мляко.

В края на вечерта двамата ще посрещнат гостите на домакина – неговите любими приятели Теодора Асенова, д-р Панос Цимплис и Максим Генов, който е и негов „лайф коуч“.

Не пропускайте гостуването на Миро в звездната кухня на Chef Силвена Роу – тази събота (16 април) в „Моето звездно парти“ от 18:00 ч. по bTV!