Миро преодолява страха си от високо и получава първия си акт заради „Наистина любов ”

Тази събота от 18:00 часа bTV ще излъчи последния за сезона епизод на шоуто

Реклама

Тази събота, 31 май, от 18:00 часа bTV ще излъчи последния за сезона епизод на най-романтчното шоу в ефира - „Наистина любов”.

В изминалите два месеца и половина в общо 10 епизода Миро и екипът разказаха 26 любовни истории, събраха две двойки, а три стигнаха до предложение за брак. В името на любовта Миро пропътува над 5 000 км., влезе в Старозагорския затвор, качи се на пиратски кораб, посети 4 акушеро-гинекологични клиники, преодоля фобията си от височина и се качи на камбанарията на Храм-паметник "Александър Невски", получи първия си акт от органите на реда, докато изнасяше серенада под прозорците на съпругата на нашумелия актьор Ивайло Захариев и предизвика масови безредици в 49 ОУ "Бенито Хуарес" в град София...

Последното за сезона издание на „Наистина любов” ще разкаже три истории, в които любовта и благодарността вървят ръка за ръка. Първата история разказва за отношенията мужду Петър и неговата приятелка Савина които са разделени вече почти половин година. Разделите между двамата са вече традиция, а причината е поведението на Петър. Осъзнал голямата си грешка и решен на всичко, той се обръща към Миро с молба да му бъде съюзник в последния, отчаян опит да върне своето момиче. Дали Савина ще даде още един, последен шанс на техните взаимоотношения, ще разберем в студиото на „Наистина любов”.

Във втората история в предаването Миро ще предаде две послания от един човек, в две различни точки на България – в София и във Варна. Герои в тази история са прекрасната осемнадесет годишна Лидия от София, която иска да изрази безкрайната си признателност и наистина любов към нейните родители – адвокат Аксиния Иванова и професор д-р Стефан Иванов. Лидия е приета да следва медицина отвъд океана и съвсем скоро й предстои дълга раздяла със семейството й. Тя се свърза с „Наистина любов”, малко преди да замине, за да изрази пред цяла България своята безгранична любов към нейните родители. Миро организира за тях едно незабравимо изживяване, от което ще им остане топъл и мил спомен – семейна фотосесия, като събра цялото семейство, може би за последен път, преди отпътуването на Лидия.

Приказната любовтна история в третия „разказ” е за Николина и Андреас. И двамата са вече в златната си възраст – тя е на 57, а той на 58, но това не е пречка за изгарящия плам помежду им. Заради Николина, преди 2 години, Андреас се мести от Виена и заживява в България. Тук той открива, че освен с красивите жени, държавата ни може да го омагьоса и с богатата си история, невероятна природа и културно наследство. А Николина е готова, дори на тази възраст да му роди дете, само за да го направи щастлив. Благодарение на Миро и неговият екип, щастливата двойка ще се наслади на една романтична разходка из столицата и ще се качи дори на камбанарията на Храм-паметник „Александър Невски” – там, където много малко хора са стъпвали, там – високо, където само любовта може да те издигне.
 
Финалът на „Наистина любов” за този сезон завършва с чудесно изпълнение на Миро - песента му „Деца”, посветена на Деня на детето – 1 юни.