Тази събота в „Наистина любов” Миро ще покаже, че любовта е по-силна от съдбата

Гледайте на 10 май от 18 ч.

Реклама

Второто издание на „Наистина любов” за месец май, което ще се излъчи на10 май, ще започне с историята на едно семейство, което преминава през много трудности, за да достигне до истинското щастие. Даниела потърси екипа, за да благодари на мъжа си Еней, който е бил неотлъчно до нея през най-тежкия период в живота им. Тяхната история започва с изненада за двамата влюбени - след рутинен преглед, при който се разбира, че Даниела е болна от рак. За щастие лечението върви обнадеждаващо и тя влиза в ремисия, която продължава и до днес. След преминаването през всичко това, двамата с Еней започват да мечтаят за дете. Въпреки необнадеждаващите прогнози на лекарите се случва чудо и тя забременява, но радостта трае до втория месец, когато се оказва, че плодът е мъртъв. Но надеждите им не умират и три месеца по-късно, Даниела и Еней са в очакване на бъдещото си дете. Миро кани щастливото семейство в студиото на „Наистина любов”, за да покаже, че любовта може да победи и най-тежката съдба.

Втората история разказва за Илиян, който се опитва да сглоби за пореден път разпадналото си семейство в името на двете си деца – Венци и Стела. След като екипът на предаването открива жена му Росица, тя представя историята по друг начин. Съпругата на Илиян споделя тежките думи на мъжа си, който проклел второто им дете, когато разбрал, че е момиче. Това, както и небрежното му отношение към семейството, са причината Роси да е твърдо решена на развод. В студиото на "Предай нататък" Илиян ще очаква Роси. Най-важното решение, което ще бъде обсъдено ще бъде как децата биха били гледани в бъдеще. За зрителите остава да преценят на чия страна ще застанат - на тази на бащата, който иска децата да растат с двама родители, или на майката, която смята, че разделени, децата ще живеят много по-добре.

Третата история в „Наистина любов” ще покаже как точно любовта може да е по-силна от вярата. За да зарадва съпруга си пред камерите на „Наистина любов“ застава Цвети, която е омъжена за египтянина Мохамед, с когото вече очакват първото си дете. Екипът на предаването ще намери съпруга й, за да му предаде молбата й – да й прости за постоянната й ревност, но и да го помоли той също да направи усилие да промени у себе си нещата, които я дразнят. След изненадата, той ще заяви, че я обича и държи на нея и че всички нейни съмнения във верността му са неоснователни. В студиото на „Наистина любов” ще бъде подготвена изненада за Цвети, която ще посрещне Мохамед заобиколен от три млади дами. Кои са те и какво ще се случи в студиото на Миро ще стане ясно тази събота от 18.00 часа по bTV.