"Наистина любов" влиза в затвора в името на любовта

Любов, трудности, доверие и доброта ще видим в епизода на 26 април от 18ч.

Реклама

Първата история в най-романтичното предаване в ефира - "Наистина любов", ще представи любовното послание на Галина от Ямбол. Нейният любим Иван излежава  шестгодишна присъда в Старозагорския затвор. В разговор с Миро тя ще разкаже за тяхното запознанство, за смелото решение да заживеят заедно и за нещастието, което ги сполетява - ареста на Иван. Миро ще отиде в затвора, където ще се срещне с възлюбения на Галина. Любовното послание на неговата любима ще разчувства Иван, който ще разкаже за намеренията да промени живота си и за причините той да попадне в затвора.

В студиото Галина ще изгледа посланието на Иван и ще сподели пред водещия за безпрекословното доверие към него, както и за вярата, че любовта може да промени човек към по-добро.

Втората история в предаването ще представи една семейна двойка. Поръчител е Емилия, която има за цел да покаже на съпруга си своята подкрепа. За Емилия и нейния съпруг Младен това е втори брак. Тяхната любов минава пред различни трудности - края на разводите им, финансови затруднения, любов от разстояние, физически инцидент, които довеждат до тяхната раздяла. Миро се среща с Младен, който след всички препядствия е все така човекът, в когото Емилия се е влюбила и обича.

В студиото на "Наистина любов" Младен ще поднесе една вълнуваща и емоционална изненада на своята любима. Негови "съучастници" ще бъдат едни от най-обичаните български изпълнители - Миро и Кирил Маричков. Какво точно очаква Емилия в студиото зрителите ще разберат тази събота от 18.00 часа в ефира на bTV.