Три двойки тази събота в "Наистина любов"

Тази събота, 3 май от 18 ч.

Реклама

Тази събота, 3 май “Наистина любов” започва с една история, в която раздялата е настъпила преди повече от година. За помощ към екипа се обръща Михаил от София. Той  търси отново път към любимата си Наталия, с която е прекарал четири години от живота си, определяйки ги като “най-щастливите в живота ми”. Пред Миро и камерата той признава грешките в поведението си – пиенето, тоталната неангажираност към нещата от дома, неслушането на това, което Наталия се е опитвала да му подскаже за самотата си, както и манията му по оръжия... Екипът на предаването открива Наталия, която, оказва се... живее на съседната улица. Въпреки това обаче Михаил така и през цялата година не е направил дори и минимален опит да стигне до Наталия, за да я убеди да се върне.

Втората история започва като раздяла, а завършва с… предложение за брак. Пред Миро историята си споделя Калоян от София. Той търси помощта на предаването, за да се опита да стопли охладнелите отношения с приятелката му Гергана. Двамата са заедно от скоро, но любовта им се развива бурно. Фактът, че тя живее в Раднево, а той, като диджей, работи предимно нощем, е причината двата да не се виждат често. За да  бъде близо до нея, Калоян се мести да живее известно време в Раднево. Обстоятелствата обаче отново го връщат в София, където са ангажиментите му зад пулта. Пред Миро Калоян споделя, че единствената причина да не предложи брак на Гергана е фактът, че не може да си позволи сега да й купи пръстен. Е, пръстенът е осигурен от Миро, така че Калоян обещава да падне на колене пред своята Гергана пред цяла България, за да поиска ръката й!


Третата история в “Наистина любов”
представя Георги и неговата... невидима съпруга Стела. Георги от село Малорад търси екипа на предаването, за да може чрез него да зададе един единствен въпрос на съпругата си – защо неочаквано го е напуснала след двайсет и две години брак и две пораснали деца. Екипът на предаването хуква по следите на Стела, която живее при децата си във Враца. Там обаче търсенето се превръща в истинска приключенска история, която спокойно може да се нарече “В търсенето на Стела”. За да я открие, екипът няколко часа кръжи от апартамента до близката болница, където дъщерята на Стела и Георги Галя е на консултации за бременността си, съпроводена от майка си. В крайна сметка обаче, когато разпознава екипа на предаването Стела... избягва! Вместо нея пред камерата застава дъщеря й Галя, за да каже на баща си, че го обичат и искат да бъде спокоен. Според нея майка й се нуждае от време, за да преосмисли отношенията си с Георги, но това в никакъв случай не означава, че иска развод. Галя записва посланието на баща си към Стела директно от компютъра с телефона си и обещава да го покаже на майка си. В студиото на “Наистина любов” Георги обаче остава сам...

Гледайте "Наистина любов" - тази събота от 18 ч.