Реклама

Тази събота в „Наистина любов” от 18:00 часа първата история ще срещне Миро с цял, неразделен клас – 4 „д” от СОУ „Бенито Хуарес” в гр. София. Учениците се свързват с него, за да изненадат своята любима учителка, с която са заедно вече 4 години. Признателността си малките герои ще изразят абсолютно спонтанно и искрено, само както децата могат. Те ще споделят с Миро своите най-големи мечти и своята искрена обич към Зорница Цветкова. За нея това е първият й випуск, който тя поема веднага след завършването на университета, а в студиото на предаването, деца и родители ще направят изненада на младата учителка.

Втората история ще ни покаже едно от най-красивите лица на любовта – любовта към децата ни. За да изненада своите три внука, с Миро и "Наистина любов" се свързва Таня Димитрова от Варна. Преди няколко години, трите момчета губят баща си и сега майка им и тяхната любима баба са най-близките им хора. Миро ще ги изненада, като се превърне в техния личен пица-доставчик, а после заедно с тях ще покорят Черно море на истински пиратски кораб. Там децата ще получат и емоционалното послание от баба си.

Третата история ни разказва за една невероятна любов, оцеляла цели 28 години. Когато Красимира среща Ангел за първи път и двамата са обвързани с предишните си партньори. 15 години познанството им не прекрачва границите на приятелството, до един прекрасен майски ден, преди 13 години, когато любовта пламва между тях и до ден днешен те са неразделни. Краси потърси Миро и екипа на „Наистина любов”, за да изненада своя Ангел по повод тяхната годишнина, но изненадата за нея ще бъде много по-голяма. В студиото, Краси ще получи дългоoчаканото признание и предложение за брак. Специални свидетели на всичко ще станат БТР – една от любимите български групи на Ангел. Те ще подарят на бъдещите младоженци и билети за големия им концерт на 5 юни.

Тагове: любов брак бтр