„Наистина любов“ открива първия си сезон с две щастливи любовни истории

Тази събота, 29 март, от 18:00 часа, по bTV

Реклама

Най-новото романтично шоу в българския ефир „Наистина любов” стартира по bTV на 29 март, събота, от 18:00 часа. Специално за първото издание на предаването водещият Миро ще представи своя версия на легендарното парче на The Beatles All You Need Is Love. Музикалната тема на „Наистина любов” е в аранжимент на поп певеца, а изпълнението е с госпъл хор.

Главни герои в първата история са Диян и Татяна от Ямбол. Те са заедно от половин година, но връзката им е успяла да премине през доста изпитания – една стара и изхабена любов, в която седемнайсетгодишната Татяна отдавна не се чувства щастлива, сериозна съпротива от страна на нейните родители към новопоявилия се в живота на дъщеря им Диян, жертвани приятелства. Решени да бъдат заедно, двамата успяват да преодолеят всички трудности и в момента живеят заедно. 22-годишният Диян е сигурен, че Таня е голямата му любов и като символ на тяхната обвързаност е татуирал името й на безименния си пръст – там, където един ден трява да стои венчалната халка. От своя страна Таня е обещала да направи същото веднага, щом навърши пълнолетие. Поръчителят в историята Деян има изненада за своята любима, която обещава да разкрие пред цяла България в студиото на „Наистина любов”.

Щастливата и взаимна любов е в центъра и на втората история в първия брой на „Наистина любов“. Димитринка Хинкова от София се свързва с екипа, за да благодари на своя съпруг Станимир за тринайсетте романтични, топли и пълни с истинска обич години, за любовните изненади, които той не се изморява все още да й организира, както и за двамата им прекрасни синове – 8 годишният Станислав и 6 годишният Даниел. Нейната единствена молба към екипа на предаването е да направят така, че тя и Станимир най-после да успеят заедно да отидат... на кино! Колкото и странно да изглежда, това толкова достъпно удоволствие по стечение на обстоятелствата никога не е било възможно за семейство Хинкови. Всичките над петдесет пъти, в които си купували билети, се случвало по нещо непредвидено – някое от децата се разболява,  в офиса изниква нещо непредвидено и важно, попадане в задръстване по път за киното...

Екипът на „Наистина любов” смята да изненада приятно двойката, но как точно зрителите ще разберат тази събота, 29 март, от 18:00 часа, по bTV.