Таксиметров шофьор нападнал  Христо Гърбов заради героя му от „Столичани в повече“

Пацо е главно действащо лице в новия 12-и сезон на най-гледания български сериал в новата история на телевизионното кино у нас

Таксиметров шофьор нападнал  Христо Гърбов заради героя му от „Столичани в повече“

Реклама

Пацо е главно действащо лице в 12-ия сезон на „Столичани в повече", наследява парите на брат си и така започва трансформация на неговия характер. От свит,  притеснен и неуверен, той става друг човек.

Това актьорът Христо Гърбов разказа по повод старта на най-гледания български сериал в новата история на телевизионното кино у нас.

Снимка: Даниел Димитров

„Ако ми падне брат ти, ще го разкостя“ - коментарът е на таксиметров шофьор към Гърбов по повод участието му в „Столичаните“. Тази случка актьорът разказа в „Преди обед“ по bTV.

Снимка: Даниел Димитров

Гърбов споделя, че за него е било много приятно да прави образа на Пацо и определя работата си като „едно истинско предизвикателство“. Пацо поема управлението на селото, засенчва другите герои, които стават зависими от него и се превръща в главно действащо лице в целия сезон. Той взима под крилото си и попа (Ненчо Илчев), който става негова дясна ръка.

Снимка: Даниел Димитров

„Комиците“ ми липсваха, защото с колегите създадохме запомнящи се образи, но и много силни приятелства, сподели още Христо Гърбов. Всички са безкрайно талантливи и всички изпитваме безкрайно удоволствие от работата си, добави той.

Снимка: Даниел Димитров

След първите два епизода на любимата комедийна поредица на bTV, сериалът затвърди позицията си на най-гледания български сериал в новата история на телевизионното кино, сочат данните на ГАРБ (единствената пийпълметрична агенция, преминала независим одит). Житейските истории на Лютови и Чеканови в последния излъчен епизод на 9 март затвърждават успешния старт на поредицата, като събраха пред екрана на bTV 29% повече от всички зрители от втората по гледаемост телевизия.