Три вледеняващи Хелоуин вечери по bTV Action

Три вледеняващи Хелоуин вечери очакват зрителите на bTV Action тази седмица. Призрачни герои, страховити истории и смразяващи кръвта обрати предстоят в три култови заглавия в понеделник, вторник и сряда от 22:00 ч.

Реклама

Хорър маратонът стартира в понеделник (30 октомври) от 22:00 ч. с хорър „Мъртвите не умират“. Спокойното градче Сентървил ще бъде въвлечено в битка със зомбита, след като мъртвите се надигат от гробовете си. Шефът на полицията Клиф Робъртсън и офицерите Рони Питърсън и Минди Морисън обикалят „бойното поле” с невъзмутимостта на шерифи, които могат да се справят с всяка ситуация, и констатират привързаността на събудените неумрели към дейности, които са им били присъщи приживе.

Какво е Хелоуин без култовата класика „Хелоуин“ (2018)?! Навръх празника, във вторник (31 октомври) от 22:00 ч., е ред за епичната лента с Джейми Лий Къртис и Ник Касъл. Лори Строуд ще излезе във финален сблъсък с Майкъл Майърс – преследващия я маскиран убиец, който ѝ се натрапва още от времето на своята убийствена вакханалия в нощта на Хелоуин преди четири десетилетия, когато тя едва успя да му се измъкне.

В сряда (1 ноември) от 22:00 ч. една невинна игра между приятели на „Истина или предизвикателство“ ще стане смъртоносна, когато някой или нещо започва да наказва изричащите лъжа или отказалите предизвикателство.

Не пропускайте специалните Хелоуин вечерив понеделник, вторник и сряда от 22:00 ч. по bTV Action!

Тагове: btv action halloween