Реклама

Специален гост в днешния епизод на „Геймър“ е Марта Желязкова, която тази пролет бе сред претендентките за сърцето на първия „ерген“ на България Виктор Стоянов. Оказва се, че освен очарователна дама, тя е скрита геймърка с близо 10-годишен стаж в компютърните игри. Двете с Натали обаче няма да си говорят за мъже, а за общата си страст към играта Counter Strike 1.6.

Днес от 17:00 ч. в ефира на bTV Action Марта ще разкаже и за реакциите на геймърите към красивата ѝ визия – за предразсъдъците, с които се е сблъсквала, за смешните моменти и първоначалния шок от страна на мъжете жена да те бие във военна игра.

Марта и Натали ще се изправят една срещу друга в CS 1.6 и ще играят 1 в 1 – на класическа карта и без ботове. Коя ще победи – отговорът днес (24 септември) от 17:00 ч. само по bTV Action.

В подкаст №59 на „Двама геймъри и половина“, който ще излезе също днес в спортния сайт на bTV Media Group – bTV Sport, bTV Plus, Youtube канала на bTV, в Spotify, SoundCloud, Apple и Google, Марта и Натали ще обсъдят тегобите на красивите жени в мъжкия свят на компютърните игри, а за Влади остава да цъка с език и да се чуди как да насърчи повече хубавици да се пробват в любимото му хоби.

В подкаст №60, който излиза в сряда (28 септември), Натали, „Deadset“ и „Dest“ ще продължат с дискусията си за „Marvel Snap“. Тримата ще обсъдят подробно игрите с карти и ще сравнят „Marvel Snap“, като носител на най-новото в този жанр, с доказания хегемон „Hearthstone“ и бащата и основоположник на всички колекционерски игри с карти „Magic: The Gathering“.