Даниел Петканов в люта надпревара с Натали Трифонова - днес в „Геймър“ от 17:00 ч. по bTV Action

Вечно усмихнатият репортер и водещ ще тества уменията си в новия „Need for Speed“

Реклама

Днес (14 януари) от 17:00 ч. по bTV Action конкуренцията за „най-луд водещ“ в студиото на „Геймър“ ще е жестока, защото очарователната Натали Трифонова посреща не кой да е, а самия Даниел Петканов. Оказва се, че винаги усмихнатият репортер и ко-водещ на „България търси талант“ крие впечатляваща геймърска биография.

Дани ще разкрие как още в детството си се е запалил по електронните игри и ще разкаже на Натали за геймърските си години и любимите си игри. Петканов ще се подложи и на специалния тест на предаването – „Геймър или не“, а за финал ще седне пред конзолата рамо до рамо с Натали, за да тестват шофьорските си умения в новия „Need for Speed“.

В днешното издание на подкаста„Двама геймъри и половина“ (№91), който ще можете да откриете в спортния сайт на bTV – bTV Sport – на btvsport.bg/dvama-gameri-i-polovina, Youtube канала на bTV Media Group, платформата за отложено гледане bTV Plus на btvplus.bg/produkt/predavaniya/37450/gejmar, както и в подкаст каналите на bTV в платформите Spotify, Apple и Google, ще разгледаме развитието на необятните виртуални светове. Как от Понг с две линии и топче в средата се стига до шедьоври като „God of War“ и „Elden Ring“?!

В подкаст №92 Натали, Влади „Deadset“ Рашковски и Величко „Dest“ Василев ще обсъдят как COVID е повлиял на студията за видео игри. През какви спънки са преминали водещите гейминг компании, върнали ли са се обратно към стандартните си срокове и полезна ли е промяната на работната среда за разработчиците? Отговорите на тези и други интересни въпроси ще станат ясни в сряда (18 януари) в подкаста „Двама геймъри и половина“, достъпен на bTV Sport, bTV Plus, в Youtube канала на bTV и в Spotify, Apple и Google.

Не пропускайте „Геймър“ – днес (14 януари) от 17:00 ч. само по bTV Action!

Тагове: Геймър