Реклама

Специален гост в днешния епизод на „Геймър“ е Иван Христов, който освен футболен запалянко е и страстен почитател на FIFA. Водещият на „Фермата“ вкарва дигитални голове още от далечната 1993 г. и сега, почти 30 години по-късно, страстта му само се е увеличила. Пред водещата Натали Трифонова Иван с усмивка ще си спомни за времената със стотинки в джобовете за евтините нощни тарифи в компютърните клубове.

За да провери уменията на Иван във FIFA, екипът на „Геймър“ ще го изправи срещу сериозен съперник. И докато той си мисли, че това е Натали, ще се окаже, че нейният джойстик е бил в ръцете на DrNightWatch – шампиона на България по FIFA. Кой ще победи и с колко – разберете днес от 17:00 ч. в „Геймър“ по bTV Action.

В подкаст №61 на „Двама геймъри и половина“, който ще излезе също днес (1 октомври) в спортния сайт на bTV – bTV Sport – на btvsport.bg/dvama-gameri-i-polovina, Youtube канала на bTV Media Group, платформата за отложено гледане bTV Plus на btvplus.bg/produkt/predavaniya/37450/gejmar, както и в подкаст каналите на bTV в платформите Spotify, Apple и Google, Натали сяда пред плейстейшъна заедно с шампиона на България по FIFA – Иван „DrNightWatch“ Чуров. Наред с основните препоръки как професионалните състезатели развиват уменията си в играта, водещата на „Геймър“ ще разбере и за по-закътаните „тайни в занаята“, за да успее най-после да бие 9-годишния си братовчед на FIFA.

В подкаст №62 ще стане ясно какво представлява четвъртата стена в игрите. Защо големите майстори си позволяват понякога да я нарушават и кои са добрите и лошите примери за това – отговорът в сряда (5 октомври) в подкаста „Двама геймъри и половина“, достъпен на bTV Sport, bTV Plus, в Youtube канала на bTV и в Spotify, Apple и Google.