Натали Трифонова си избира виртуален мъж – днес в „Геймър“ от 17:00 ч. по bTV Action

Очарователната водеща на „Геймър“ избира между тримата най-смели самотни татковци в игрите

Реклама

Днес (5 ноември) от 17:00 ч. в ефира на bTV Action водещата на „Геймър“ Натали Трифонова се впуска в търсене на… виртуален мъж. Колегите ѝ Влади „Deadset“ Рашковски и Величко „Дест“ Василев ще ѝ предложат три опции, наложили се като мачо образи в света на гейминга.

Първият е Джоел от „The Last of Us“ – самотен татко, който след смъртта на дъщеря си кривва от правия път и става контрабандист сред пост-апокалипсиса. Именно тази професия го сблъсква с Ели – уж еднократен „жив товар”, към която обаче се привързва и припознава като своя дъщеря. Кулминацията на татковщината му идва в самия край на играта, когато се оказва неспособен да я пожертва, макар това да коства брутално клане и обричане на цялото човечество.

Вторият е „драконът“ сред татковците – Казума Кирю от „Yakuza“. Той прекарва десетилетие зад решетките, обвинен за убийството на патриарха на клана Тоджо. След като излиза от затвора, Казума среща както някогашната си любов… така и невръстната ѝ дъщеря. Както подобава на сага за якудза, трагичните събития не закъсняват и момиченцето остава под негова опека. В продължение на цели шест игри Казума се бори малката Харука да върви по по-добър път от него, показвайки ѝ разликата между доброто и злото, без да се свени да е твърд, когато е необходимо.

Последният вариант пред Натали е „вещерът” Гералт от „The Witcher“. Също като предните двама кандидати за виртуалната ръка на Натали, Гералт блесва като небиологичен баща. Връзката с взетата под опеката му Сири е по-силна от кръвта, магията, че дори и от времево-пространствения континуум.

Кой ще избере Натали и по-важното – какво ще разберем за типа мъже, които ѝ харесват и ѝ правят впечатление – разберете само в „Геймър“ днес от 17:00 ч. по bTV Action.

В днешния брой зрителите ще разберат повече и за A1 Gaming League“, която тази седмица отваря врати за състезателите по „League of Legends“. Затова в студиото на „Геймър“ Натали е поканила най-добрия професионален български играч за 2022 г. Илия „Ламзес“ Ръжгев и анализатора на турнира Жана Куцева. Двамата ще разкажат както за нововъведенията в регламента на състезанието, така и за развитието на българския професионален гейминг локално и по света. Илия и Жана всъщност са двойка и в живота – нещо, което ще се окаже крайно интересно за вечно любопитната Натали.

Не пропускайте „Геймър“ – днес (5 ноември) от 17:00 ч. само по bTV Action!