Реклама

„Геймър“ се завръща с нов сезон днес (3 септември) от 17:00 ч. в ефира на bTV Action. В първото издание Влади „Deadset“ Рашковски – специалният пратеник на „Геймър“ на лятното гейм изложение Gamescom 2022, ще разкаже за личните си впечатления от събитието. Фокусът ще е върху три заглавия, които са му направили най-голямо впечатление – „The Callisto Protocol“ – игра на ужасите за оцеляване, „Moonbreaker“ – походова стратегия в стил „Warhammer“ и „Dead Island 2“ – предстояща екшън ролева игра, продължение на „Dead Island“ от 2011 г.

В гейм-плей частта на епизода Натали ще се изправи срещу вечния си враг Дест – този път предизвикана от него да премерят сили на боулинг в „Nintendo Sports“. За изненада на Deadset, ще се окаже, че Натали всъщност се е състезавала професионално на истински боулинг и не е лесен противник.

Пред зрителите на bTV Action Натали ще положи и входен изпит, за да установи нивото на геймърските си познания. Този път неин учител е Дест, а въпросите, макар да са само пет, са доста трудни. Проверете и собствените си знания, докато се забавлявате с усилията на Натали – днес от 17:00 ч. в „Геймър“ по bTV Action.

С нови издания се завръща и подкаста на „Геймър“ – „Двама геймъри и половина“. Новите два епизода излизат днес (3 септември) и в сряда (7 септември) в спортния сайт на bTV Media Group – bTV Sport, bTV Plus, Youtube канала на bTV, в Spotify, SoundCloud, Apple и Google. В тях Дест ще разкаже на Натали за личните си впечатления от гейм изложението в Кьолн Gamescom 2022, провело се миналия уикенд, което той определя като „геймърската Коледа през лятото“.